Citiraj marta prvotno napisa
Mislim da ti abonjeko uopce nije htjela drzat govor u stilu "stas ti sad balavica tu nama pricat" nego je fakat htjela reci da se nakon trudnoce i porodjaja (govvorim za vaginalni - za carski ne znam) stvarno neke stvari promijene i fizicki i psihicki. A pri tome ne mislim na majcinstvo, odnosno rodjenje djeteta nego na zenu, njeno tijelo i poimanje tog istog tijela.
kod mene se masu toga promijenilo nakon poroda. recimo, sram. sada me daaaleko manje sram nego prije, i manje mislim na to "sto ce drugi reci". kao sto vidite, cak sam i otvorila topik o tome :fali mi smajlic bilder:

Citiraj marta prvotno napisa
Cesto zene koje doje imaju izrazeno drugaciji hormonalni status od onih koje ne doje pa to moze prouzrociti smanjeni libido, suhocu rodnice i sl. I sam porodjaj i trudnoca mogu zbrckati hormone kojima onda treba ponekad i pokoja godina da se srede. Otud potreba za lubrikantima.
i u ovom dijelu. iako mi fali jedna od dvije vlazne zlijezde, lubrikant mi nakon poroda nikad nije bio potreban, dok bi prije i znao dobro doci. ne znam s cim ima veze ta vlaznost, valjda s hormonima. i inace sam napaljenija nego prije trudnoce i poroda. sad me sve frka kaj ce biti nakon dugog, kakve sam ja srece sve ce otic u kupus, i zelja i vlaznost.. :/