Citiraj apricot prvotno napisa
ne znam što bih rekla na te linkove...
ne bih voljela da netko preko njih nalijeće na naš forum kao na mjesto gdje se govori SAMO o orgazmu/seksu/pomagalima.
ok mi je da ostanemo u okviru našega članstva (forumskoga), ali ne bih da se širimo dalje...
Hm, obzirom da na ovom forumu ima sigurno pokoja hiljada tema o drugim stvarima, a tek jedna ovakva (bilo je nekoliko slicnih prije, no nizu izazvale toliko paznje) ne cini mi se da bi itko mogao iz ovoga izvuci zakljucak da je ovo nekakav erotski forum ili ne znam kakav.
I ja smatram da ne bi bilo prikladno da se otvori recimo nova tema koja bi se bavila SAMO pomagalima ove vrste, no ako se u okviru ove postojece teme spomene nesto od toga vjerujem da to ne bi bilo ni uvredljivo niti izvan konteksta (naravno, admini uvijek mogu poduzeti potrebne akcije ako netko izadje iz okvira pristojnosti, bilo komentarima, bilo linkovima).

No, nek bude kak vi odlucite ... ja smatram da je ova tema (u ovom obliku u kojem je isla do sada) vrlo korisna, a dodatak sa ovakvim linkovima nije bas nuzan, ali i da ne steti.

Ajd sad povratak na temu, a admini nek odluce sto ce biti dalje ... [/b]