nije me bilo par dana i već sat i pol čitam propušteno pa ću sada sve u jedan lonac.
ful mi je drago da se tema ovako razvila

mene u zadnje vrijeme privlače stariji muškarci, (priča se da je to takav period, meni je 30). npr. muškarac koji izgledom podsjeća na de nira ili pacina bi me lako odvukao u krevet. iako sam uvjerenja da bi i se i tu gubila strast nakon nekog vremena.

erogene zone sam imala i imam ih još uvijek. samo je razlika u tome da su prije bile puno osjetljivije nego sada. nekad sam se ježila kada bi me muž poljubio u uho, sada mi to više nije fora. međutim kada bi neki drugi muškarac to napravio ja bih se opet naježila. hoću reći da se intenzitet strasti gubi vremenom, pa je potrebno kopati dublje kako bi se ona održala s istim partnerom. tako se desi da ako mm napravi nešto novo ja se odmah zapalim.
razlika u našim sexualnim odnosima onda i sada je ogromna. mislim da nam je sex na početku veze više bio površinski, explozivan... sada je to ipak malo dublje. više se radi na tome, ozbiljnije pristupamo cijeloj toj priči, više je osjećanja u igri.

muzika nije uvjet. nekad baš imam želju pustiti neku stvar jer me asocira na neke događaje iz naše zajedniček prošlosti na neke lijepe trenutke. a ponekad mi paše i ritam same stvari. tu glavnu ulogu ima tom waits.

što se djece tiče, mala ima čvrst san pa nam po tom pitanju ne tjera strah u kosti

nakon porođaja nism primjetila neke promjene na/u mom tijelu niti u sexu. možda zato što sam bila mlada mama.
ao što je netko zaključio važna je energija koja zrači iz te osobe.

podržavam izazovno rubllje i pomagala. sve u korist orgazma i kvalitetnijeg odnosa u postelji ili već gdje kome odgovara. (naravno ako je obostrano)

kod mene u obitelji nije bilo nikakve komunikacije ni o čemu. ja sam samu sebe odgojila (znam da ovo zvuči krajnje glupo). mama mi nikad nije ništa rekla o menstruaciji i da o tome nismo učili u školi tko zna šta bi bilo. iako s mojom mamom i dalje ne pričam o takvim stvarima. čak me jednom nazvala i rekla da sestra mora ne neku operciju tamo dolje. a sama sestra je rekla da su je operirali - tamo. tata je bio tata. cijelu stvar je spasila jedna knjiga zamotana u bijeli papir. ne mogu se sjetiti kako se zvala ali je ne temu sve što ste željeli da znate, a niste se usudili pitati.
bilo je u toj knjizi od zaštite, anatomije, bolestima, trudnoći, mastrbaciji, orgazmima... i tu sam sve naučila.
ispala sam totalno drugačija od svojih roditelja.
s malom sam pričala koliko je bilo potrebno za njen uzrast. i još čemo pričati kad za to dođe vrijeme

uf, umorih se od tipkanja