-
pozdrav novim clanovima- dobro nam dosli... :D
a sto se tice poze za svrsavanje vaginalnim rgazmom, dlaeko je najbolja poza kada sam gore, ali ne bilo kako, moram polako, dok se unutrasnjost ne privikne na mrcinu u meni
jer u protivnom booollliii
ali kazem, sve se to rijesi sa polaganim privikavanjem, pseca poza takodjer zna biti neugodna ako se MD uzivi previse, ali mi je vrlo uzbudjujuca i pruza mi neki osjecaj mimo klitorisnog i vaginalnog orgazma... :/ sto je opet na svoj nacin veoma dobro :D
onda sto se tice guze...hm...bila sam strasno protiv toga i ...imala sam neku briju da cu to dati onome koji me ozeni
uh sto ce se usreciti
i sada kako sam s MD njegovi razigrani prstici su mi pokazali da zna biti ugodno kada se muvaju dole negdje, pa smo lagano krenuli s tim, a buduci da je vrlo pazljiv, osluskuje guzu da li pusta unutra ili ne...iako znam biti uzbudjena, nece guza nekad da je se dira :/ a kada mi je to bilo aktualno, iskoristili smo priliku i proslo je sve u najboljem redu, sa malo ulja :D kada sam se poslije tusirala skuzila sam da moja guza vise nije ista :shock: ali sve se vratilo na svoje mjesto i guza je opet ona stara
iako je bilo neobicno ugodno i prohodno, nismo to od onda ponovili, ali nije iskljuceno da necemo guzi dati ono sto zeli kada se oglasi
sto se tice ponizavajuceg osjecaja...prije mi je to bilo oralno zadovoljavanje muskarca(pazi finoce
), ali uz pravog partnera, taj se osjecaj izgubio daleko negdje iza... :D
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma