-
Par odgovora: lubrikanti ne svrbe sa odgodom, po svoj prilici si ufatila candidu ... uz klasicnu medicinu postoje i drugi, prirodni, nacini lijecenja, no za detalje moram pitati MZ.
ina33: ni mi nikad nismo trebali lubrikante do poroda, a nakon toga su trebali cca godinu dana (sto dalje, to manje) dok se to nije vratilo u normalu.
abonjeko: To sa tao savjetima je hm ... prilicno tesko izvedivo. Citao sam tu knjigu i koliko sam ja skuzio ta tocka koju treba pritisnuti je UNUTAR anusa (ne izvan), odnosno tzv. muska G-tocka u blizini prostate (u cijem podrazivanju uzivaju muskarci homoseksualnog usmjerenja i oni hetero usmjereni cije zene pronalaze razne nacine za takvu stimulaciju). Uglavnom, vrlo neprakticno (slici proktoloskom pregledu
) ... no, kako kaze knjiga, nije fora da muskarac ne dozivi orgazam (bilo bi frustrirajuce seksati se stalno, a bez orgazma ... to znate najbolje vi zene koje imate problema sa time :/ ), vec da ga dozivi, ali bez ejakulacije ... to je, prema toj knjizi, moguce. Ja osobno to nikad nisam pokusavao niti imam namjeru pa makar izgubio svu zivotnu energiju nna ovaj nacin
loryblue:Po svemu sudeci, ti si puno manja od TM-a, zar ne? Imao sam frendove, ona 1,65 m, on 1,95, koji su imali ozbiljnih problema tog tipa. Rijesili su ih razlazom. :/
A kaj se tice poze tipa muskarac dolje, zena gore, za muskarce ona ima dvije velike prednosti: prekrasan pogled na poprsje najdraze mu partnerice i mogucnost mazenja/stiskanja/whatever njene guze, te ono u cemu puno muskaraca voli uzivati iako rijetki to priznaju: osjecaj da je zena u kontroli, da su u tim trenucima "zarobljenici" svoje zenke
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma