ja sam imala uzasan strah od seksa jer mi je porod bio tezak, nisam mogla ne samo sjediti nego niti hodati vise od mjesec dana nakon. jednu noc me md uhvatio, ja sam ono "nemoj, nemoj" ali sam se dala i bilo je fenomenalno, bolje nego ikad malteneivana b prvotno napisa
. ne samo da me nije uopce bolilo, nego je osjecaj bio totalno drugaciji i predivan. rasplakala sam se od srece, i gusta
![]()
znaci moj savjet je-probaj, uz naravno partnerovu njeznost i obazrivost
ja imam mali "problem" sto se tice slijedeceg
posto su mi cice narasle 3 broja, moram ih pridrzavati dok sam gore da mi ne "propadnu" do poda, bogme boli kad se toliko njisu. kao klatna :/ . ja volim tu pozu, ali i dalje mi nedostaje onaj osjecaj kretanja prema vrhuncu, fino mi je ali cijelo vrijeme jednako, bez amplituda. valjda cu morati modificirati polozaj, da se prilagodim svojoj izgleda cudnoj anatomiji. pa javimtatek prvotno napisa
(Ali tak kad dode md, valjda ce topik potrajati cak do onda
)
lory, pravi mi je uzitak citati tvoje postove na temu.
ovdje sam crklaLoryblue prvotno napisa
![]()

meni je sve dolje još bolno ( imala gadan porod, popucala iznutra i izvana ) i ne usudim se, pa praktički uopće nemam volje za sexom..Prvi ginek.pregled je tek za 2 tj
. ne samo da me nije uopce bolilo, nego je osjecaj bio totalno drugaciji i predivan. rasplakala sam se od srece, i gusta 
.