Citiraj belinda7 prvotno napisa
Do te brojke je došlo samo zato jer ja dok 3-4 puta svršim poslije me dovoljno samo pipnut i napravit 3 kružna i ja gotova,!
tako je i meni-kad se zareda sami idu

Znači ja sam na njemu,on je u meni ali skroz plitko,izgleda da je to ta G točka jer kažu za nju da je samo 5 cm od otvora i laganim gibanjem je podražujem i osluškujem kako mi tijelo diktira.
To su sve lagani pokreti jedino pri kraju mi paše malo žešće!
da, nekada, ali rijetko ga mogu cijeloga primiti kada sam na njemu...a najvise pase malo i polako. i obicno je to u sjedecem polozaju jer kad on lezi, tek onda on strsi van, osim ako ne propadne u madrac

Ali ni ja nemogu vaginalni postić svaki put,ako vidim da nejde onda ne forsiram i bacim se na ručni rad!
samo je tu razlika sto mi prstice ne koristimo jer mi to nikako ne pase :/

A zaboravila sam spomenut da mi je od klitorisnih orgazama najjači onaj prilikom oralnog,ali za taj super osjećaj MM mora bit friško obrijan (naravno kao i moja ),e tad je predivno jer je sve tako nježno,glatko,sklisko, jednostavno savršeno!!!
a sto se oralnog tice, kako sam osjetljiva na prstice...tako mi niti to bas nepase, pa ako imate savjet kako da u tome dozivim orgazme, bila bih zahvalna :D