Citiraj tatek prvotno napisa
loryblue:Po svemu sudeci, ti si puno manja od TM-a, zar ne? Imao sam frendove, ona 1,65 m, on 1,95, koji su imali ozbiljnih problema tog tipa. Rijesili su ih razlazom. :/
pa i nisam toliko manja od njega, ja 172, on 188. nije baš da smo ko kosjenka i regoč

a kud ću se pobogu razilazit kad smo rekli "i u dobru i u zlu", a to je podrazumijevalo i pristajanje na alatku
na moju žalost (stvarno je) mm-u je malo taj dio tijela porastao u odnosu kako bi ja volila, želila, uživala. a i poprilično se udebljao što stvara dodatan problem. čak mi se nekad kad je gol čini i neproporcionalan pa sam diskretno napominjala kako kirurzi mogu i taj problem elegantno riješit. doduše samo jednom jer sam i taj jedan put jedva izbjegla golublji let kroz prozor
u točnim gabaritima ne znam iznos mm-ovog vršnjaka, ali znam odokativno, tj. odrukavitno: od dna do vrha stanu tri moja obuhvatna dlana (a nemam baš ruke ko malo dite). a to znači: obuhvatite rukom neki predmet, jednom, pa na to druga ruka i opet prva. eto koliki je. svojom rukom ga ne mogu obuhvatit i spojit palac i srednjak.
meni je to previše.