Citiraj tatek prvotno napisa
Kaj se tice ovoga o cicama koje privlaci sila teza i opcenito o nesavrsenostiam zenskog tijela, bilo zbog prethodnih trudnoca, dojenja itd, bilo zbog nekog drugog razloga ... ja svoju najdrazu gledam drugacijim ocima nego druge zene, i za seksa i u drugim prilikama, ona je meni najdraza i najljepsa pa makar izgledala ne znam kako ... i tu nikakvi celuliti, sise koje vise, guza koja moze biti ovakva ili onakva, nista tu ne kvari dozivljaj, mi muski volimo vas gledati usprkos tome i za nas ste u tim momentima kraljice ljubavi bez obzira kako izgledale. Pokusaj se u tim trenucima zamisliti bas tako, kao kraljica ljubavi, kojoj samo tijelo nista ne znaci (u smislu gledanja drugih, naravno da ti tijelo znaci u smislu osobnog dozivljaja seksa ), vec je tu da pruza dodatno zadovoljstvo tvom muskarcu. Mozda ovo bas nije neki sretan primjer, siguran sam da bi zagovornice zenskih prava imale primjedbi na ovu formulaciju :/ , no nadam se da kuzis ... odvoji se od svog dozivljaja tijela, a nek TM uziva u svom dozivljaju koji se sigurno u tim trenucima ne obazire na bilo kakve mane tog ripa.
tatek, si

o ostalom veceras, da mi kolegica (na poslu sam) slucajno ne ugleda neki za radnu atmosferu neobicni izraz lica