Quote Originally Posted by tatek
Cuj, ajd ti malo ostavi kontrolu sa strane, moze?

Vidim da brines jel ima paucine u kutu, tko ce skuhati rucak, jel si ovakva ili onakva ... imas pravo na uzitak (i ti i tvoj muz) cak i da je cijela kuca u paucini, da jedete dostavljenu pizzu dva dana za redom i da izgledas k'o drakulina sestrica
U trenucima za uzitak uzivaj, u trenucima razmisljanja o zdravlju i ljepoti rzmisljaj o tome sto uciniti na tom polju, a tokom velikog spremanja razmisljaj o paucini. U suprotnom imas cuspajz-zivot, sve odjednom i, kao sto vidis, jedna stvar ometa drugu

Ozbiljno - sve u svoje vrijeme.
razumin ja tebe

ja ne želim misliti o ičem za vrijeme sexa, mozak sam radi, moram se čak skoncetrirati na blokadu misli , eto jučer sam razmišljala šta da tu napišem ...

a, jučer na aerobiku umjesto da se skoncetriran na vježbu ja sam uočila nepravilno izvedenu gredu, a onda sam skužila da ta nebuloza nije greška u izvodnji nego namjerna glupost koja se zrcalno ponavlja nakon stupa ... profesionalna deformacija

a možda sam kontrol-freek ...

ma volim ja sex, daleko od toga, samo me mrzi to prijelazno razdoblje životna organizacija - no-brain uživanje