Citiraj vertex prvotno napisa
Ja sam svom mužu odavno povjerovala da, na primjer, imam strašno dobru guzu. Ja je nikad ne bih takvom proglasila, nalazim joj tisuću mana - ali valjda on zna bolje. I ako nakon skoro 17 godina veze pogled na mene od zada njemu mami uzdahe, ja tu stvarno više nemam šta pemetovat. Jednostavno, nisam kompetentna za odrediti što je dobra ženska guza i prepuštam odluku njemu. Ima li išta bolje od toga da ga uzbuđujem ovakva kakva jesam?
e ovo ne bi ni ja bolje sazela
lakse je povjerovati u to da imam strasno sexy guzu i da me on u snu drpa jer sam strasno sexy i neodoljiva nego mu nabrojati da je ovo ovo i ovo uzasno i da prestane! ako se on ko malo dijete veseli da me zaslata, pa onda je na meni samo da prihvatim i uzivam...kako pored toga da dodje do manjka sexualnosti??

ja vjerujem da mi same sebi radimo najveci problem jer su muskarci divna jednostavna bica od kojih se ima stosta i nauciti...
evo recimo, jeste li vidjeli kojeg muskarca da po noci nemoze spavati radi buke u susjedstvu i da ga to toliko iznervira da izazove svadju??ja cu vam reci - niste ni necete mi trebamo njih da nam olaksaju zivot, a oni nas da ih drzimo u redu i to je bolje prihvatiti nego se opirati sa kojekakvim razlozima...
mislim, budimo realne, ako se muzevi kelje na nase guzice, sta jos vise traziti?
nakon njegovih izjava, kad se pogledam u ogledalo vidim njegovim ocima i ugledam strasno sexy komada sa predobrom guzicom, a to je u svakom slucaju bolje od toga da se nerviram x vremena ispred ogledala pokusavajuci naci odjecu u kojoj cu izgledati manje ruzno/neprivlacno/debelo/nepodnosljivo...