e ovo ne bi ni ja bolje sazelavertex prvotno napisa
![]()
lakse je povjerovati u to da imam strasno sexy guzu i da me on u snu drpa jer sam strasno sexy i neodoljiva nego mu nabrojati da je ovo ovo i ovo uzasno i da prestane! ako se on ko malo dijete veseli da me zaslata, pa onda je na meni samo da prihvatim i uzivam...kako pored toga da dodje do manjka sexualnosti??
ja vjerujem da mi same sebi radimo najveci problem jer su muskarci divna jednostavna bica od kojih se ima stosta i nauciti...
evo recimo, jeste li vidjeli kojeg muskarca da po noci nemoze spavati radi buke u susjedstvu i da ga to toliko iznervira da izazove svadju??ja cu vam reci - niste ni necetemi trebamo njih da nam olaksaju zivot, a oni nas da ih drzimo u redu i to je bolje prihvatiti nego se opirati sa kojekakvim razlozima...
mislim, budimo realne, ako se muzevi kelje na nase guzice, sta jos vise traziti?
nakon njegovih izjava, kad se pogledam u ogledalo vidim njegovim ocima i ugledam strasno sexy komada sa predobrom guzicom, a to je u svakom slucaju bolje od toga da se nerviram x vremena ispred ogledala pokusavajuci naci odjecu u kojoj cu izgledati manje ruzno/neprivlacno/debelo/nepodnosljivo...![]()