Ja sam cuo za to squirtanje, no nikad vidio (obzirom da je kod nas i G-tocka NTO - "nepoznati tjelesni objekt"ina33 prvotno napisa
) i nije mi jasno da li je taj efekat zeljen (kaze Ana
da za to treba jako puno vjezbe, dakle ocekujem da netko ima razlog za vjezbanje, mozda veci uzitak ili nesto slicno :? ) ili onako usputan. Jel bi to trebalo imati nekakav dodatni efekat na uzitak zene ili mozda partnera?
(o tome zaista malo znam ... odnosno, nista osim imena i da je to pustanje tekucine kod orgazma postignutom podrazivanjem G-tocke)
Jos jedan komentar na temu zenskog (ne)prihvacanja svog tijela ... nama vizualcima je uvijek dodatni uzitak kad nam se partnerica ne ukaze u casu seksa npr. u trenirci u kojoj ju gledamo svaki dan ili poderanim carapama ili s viklerima u kosinego kad ucini mali dodatni napor pa nam se recimo ukaze u nekakvoj haljinici, minici, dekoltiranoj majici, zgodnom rublju ... necu nabrajati dalje.
Vjerujem da to ide puno lakse zenama koje nemaju problema sa prihvacanjem sebe i izlaganjem svoga tijela partneru. Nadam se da priustite svojim muzevima s vremena na vrijeme praznik za oci.
![]()
Ali isto tako nemojte oklijevati reci njima vase zelje na tom polju ... znam da nekima od vas to uopce nije vazno, ali ne mogu vjerovat da nije ljepse vidjeti muza u novoj kosulji nego rastegnutoj majici s rupicama ... osim ako se ne palite na temu drvosjeca/mehanicar/postar... ozbiljno, jel vam to ista znaci kako vam muz izgleda, kako je obucen ...?

Ako netko ne zna to je kada žena prilikom masiranja g točke doživi orgazam i pusti malo tekućine u mlazu, ne popiški se, jer ljudi često misle da se to dogodi
da za to treba jako puno vjezbe, dakle ocekujem da netko ima razlog za vjezbanje, mozda veci uzitak ili nesto slicno :? ) ili onako usputan. Jel bi to trebalo imati nekakav dodatni efekat na uzitak zene ili mozda partnera?
nego kad ucini mali dodatni napor pa nam se recimo ukaze u nekakvoj haljinici, minici, dekoltiranoj majici, zgodnom rublju ... necu nabrajati dalje.
Vjerujem da to ide puno lakse zenama koje nemaju problema sa prihvacanjem sebe i izlaganjem svoga tijela partneru. Nadam se da priustite svojim muzevima s vremena na vrijeme praznik za oci.