U pravilu manje mi je bitan izgled, a više me pali nešto što je onako meni "riješio" ili mi se zaštitčki postavio, ili je "umlatio nekog mamuta", pri čemu je mamut bilo što uspješno riješeno. Od izgleda - može bit u kompjuterskoj majici na svemirce i trenerki, svejedno mi, ali kosa mora bit podšišana i brada fino poštucana. Nekad me palilo kad je pušio i onako frajerski uvlačio dim, ali samo vizualno (nije mi ukus bio dobar, a i totalni sam antipušač pa kvragu i to pušenje, plus mi je sve više pušenje povezano s nečim u mozgu da je to out). Role play je meni uvijek super, jedino MM nije tip glumca, ne uživljava se u ulogu, mislim - hoće on s entuzijazmom, ali nema uvjerenja to izvuć, vidi se da mu je smiješno, pa si ja to izvrtim u glavi, ako me zabavlja u tom trenu. Inače, mene bi baš zabavljalo da se oblači tako u razne uloge... jeftino je skroz, znam, ali nisam ja baš za sve totalno produhovljenatatek prvotno napisa
. Da ima di za jeftino tih kostima za kupit i da imamo kuću i tavan, tko zna, možda bi se naslagalo odijelaca, to me više pali od tih nekih klasičnih seks rekvizita koji zuje u krevetu, ometa me sve na struju.

... ozbiljno, jel vam to ista znaci kako vam muz izgleda, kako je obucen ...?
. Da ima di za jeftino tih kostima za kupit i da imamo kuću i tavan, tko zna, možda bi se naslagalo odijelaca, to me više pali od tih nekih klasičnih seks rekvizita koji zuje u krevetu, ometa me sve na struju.