Citiraj tatek prvotno napisa
Nadam se da priustite svojim muzevima s vremena na vrijeme praznik za oci.

Ali isto tako nemojte oklijevati reci njima vase zelje na tom polju ... znam da nekima od vas to uopce nije vazno, ali ne mogu vjerovat da nije ljepse vidjeti muza u novoj kosulji nego rastegnutoj majici s rupicama ... osim ako se ne palite na temu drvosjeca/mehanicar/postar ... ozbiljno, jel vam to ista znaci kako vam muz izgleda, kako je obucen ...?
sto se tice mene doma, nikada me necete vidjeti u necemu sto je uzas za oci, bar je cisto, speglano i stoji mi.to jesu tajice, majice, trenirke za po doma, ali ne znaci da su koma. mogu slobodo i vanka u tome. to me mama naucila...nikada ju nisam vidjela u losem izdanju. to ne podrazumijeva sminku na licu, stovise, sto manje sminke, to bolje. zasto da riskiram da se razmaze ako me usput zaslata i posexamo se

a sto se tice muskog looka doma, ajoj imali smo ozbiljne rasprave...
recimo, imao je ideju, za mene poprilicno glupu, da se brije samo kada ide van iz kuce. mene je to vrijedjalo, jer sta, meni doma moze biti zapusten :? stoga smo se dogovorili, shvatio je koliko mi je to vazno, jer se i ja trudim na tom polju, pa je sada lijepo baciti pogled na njega i u tom smislu...
npr. kad dodje s posla i ode se odma tusirat, presvuce se, i izadje mi obrijan.... :D odma se sexamo u roku pol minnute..nemogu si omoci...