Citiraj Moover prvotno napisa
ne razumijem o čemu ti pričaš? Produljivanje odnosa, odgađanje ejakulacije? Zašto???? Čemu to??? To su neke američke cosmo fore... Ne pušim ja to... treba svršit, pa opet, pa opet, pa opet... ak se usput i ejakulira, ko ja hebe... nek šprica... stvarno ne kužim tu briju oko 7-satnog seksa... pa ja bih poludio nakon 3,5 minute...
Netko je par postova iznad mojeg pitao o produljivanju odnosa, pa sam ja odgovorila.

7h sexa i imati moć nad ejakulacijom su dvije različite stvari. Imati kontrolu nad svojim tijelom i upravljanje trajanjem ja smatram korisnim.
Američke cosmo fore i tantra? Hm, dobro, nećemo o korjenima tantre, tak mi je nebitno.

Zato sam napisala u svojem postu da ne govorim o osobnom iskustvu, jer mi se ne da raspravljati.

MM i ja ne prakticiramo tantru, ali ja bih rado da on izbjegne ejakulaciju (bar povremeno) jer odnose imamo prečesto da bi toliki gubitak bio prezdrav za njega. Što se mene tiče nisu mi potrebne nikakve novosti, tantra, spravice.. ništa.... dok je on ovako sexy.