Stranica 21 od 25 PrviPrvi ... 111920212223 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,001 do 1,050 od 1233

Tema: orgazam

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

meni md uvijek dobro izgleda, i steta mi je da ja to ne osjecam s njegove strane. jaki mi je turn on kad znam da mu se svida kako izgledam, ali.. kad moj cudni md nis ne pokazuje. . da bar on mene zaslata ponekad, bas bi voljela. ja njega pipkam, ali kad ne naidem na odaziv po mojoj volji, onda se sva snuzdena povlacim.

netko je pisao o prsticima, meni je isto nekak fuj kad si idem sama gurnuti. opce mi to nije fino, bas naprotiv. i mrzim stavljati vaginalete, isto :fali mi gadljivi smajlic:

G-tocka? prvo mi je upalo u oci da je opet neki muskarac objavio da postoji. kad sam procitala clanak, pomislila sam da nije fer ne znam kaj da mislim o tome.

Ana :-) avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj tatek prvotno napisa
    Ana ) imaju slicni problem
    Sorry, Ana, za ovaj smajlic kojem se dize kosa na glavi ... ja smjeskice pisem sa kruzicem umjesto crticom i onda sam tak napisao i tvoj nick pa je ispao horror smajlic umjesto tvog pravog nasmijesenog.
    Ma nema veze ....btw. mrzim tog smajlića u nicku

Kanga ni meni ne idu vaginalni :/ , čak ni ne znam kako da se namjestim i šta da radim da ga doživim, dok mi klitorisni idu bez problema :/

Kaja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Loryblue prvotno napisa
    ja nakon 3 minute počnem diskretno pitat zakonitog ima li kakvih trzaja na vidiku.
    nakon 5 minuta već razgoračenih očiju kažem: šta si heba, heba si, ili svrši ili izlazi. meni dosta akrobacija.

Dakle, zabranjeno je isostajanje s ovog foruma više od dva dana. Sad sam opet sve morala nadoknaditi

Ma, čast vama koje znate gdje vam je G točka. Ja je ne nađoh :/ , al ne znači da neću.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ma bit je uzivanje...

moram priznat do nikada o sexu nisam ovako razmisljala, pogodtovo o O, sve do ovog foruma... :/

Kaja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj yenna prvotno napisa
    moram priznat do nikada o sexu nisam ovako razmisljala, pogodtovo o O, sve do ovog foruma... :/
    Aha. I meni je to do sada bilo onako, dogodi se i super je. A sad isto :/ . Al, ok je. Naučila sam dosta toga.

Nadam se samo da pri sljedećem seksiću neću sve analizirati. Ono, krene akcija, a ja analiziram: vaginalni? klitorni?

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja sigurno necu

Kaja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mikka prvotno napisa
    ja sigurno necu
    8) 8) 8) 8)

sir_oliver avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

meni je čak fora ako me muž sačeka dok ja onako s usisavačem, ili s krpom u ruci. onda se baš osjetim sexi. idem za tim da ga to uzbuđuje pa se i ja tako osjetim.
    što se tiče njegovog odijevanja- nema razlike. ali after shave me posebno pali.

nakon tog članka u jutarnjem pomirila sam se da ja nisam osoba koja će doživjeti vaginalni. G, B,P ili K točka, vrag je odnio. dobar je meni i moj klitorisni. :D

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ma dobar je bilo koji, kad vlada opci deficit

di bi dosla da sam jos izbirljiva.. :/

Kanga avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Skovali smo novi nadimak za moju kh-kh: čudnovati krznaš.

Kaja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Kanga prvotno napisa
    Skovali smo novi nadimak za moju kh-kh: čudnovati krznaš.

Kaja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

OK, nedjelja je, nikoga ovdje cijeli dan. Pretpostavljam da ste prešle(i) s riječi na djela?

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ja sma cekala da prodje menga pa da se mogu baciti na poso!
    a srecom traje samo 36 sati pa nije problem izdurati, iako mi sex tijekom menge nije nesto sto je nemoguce, osim ako jako ne boli...
    a i primjetila sam da mi je uzbudjenje na vrhuncu dok iscekujem mengu i kad ju dobijem...
    kako ostali stojite sa tim pojavama???

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Kaja prvotno napisa
    OK, nedjelja je, nikoga ovdje cijeli dan. Pretpostavljam da ste prešle(i) s riječi na djela?
    Meni bila kozmetičarka i napravila brazilku, pa sam se navečer namontirala mužu....auuuuuuuuuu, bio je jako douševljen
    A mene sve boli......od brazilke naravno

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

jel brazilka kad je skroz golo ili "hitlerov brcic", kako to zove moj frend?

meni je to ok, jedino kad nemam dlaka na ulazu u rodnicu imam dojam kao da kupim infekcije i gljivice kao od sale. zato ne preferiram kod sebe totalnu ogoljenost. a da ne pricam kako svrbi kad raste. (zato sam poludila kad su me prije poroda skroz obrijali, a ja taman bila onako fino podsisana ).

ja se mogu seksati ako imam mengu, jedino nije bas zgodno to sto kasnije izgledamo kao izasli iz klaonice. a i M mi traje puno duze od 36 sati. recimo cetvrti dan se mogu seksati bez galona krvi, sve prije toga je horor (za vidjeti). fora je u tome sto akd dobijem M opet imam zelju za seksom, i ne smeta me ako me dira po cicama i sl. prije toga, u pms-u, imam jedino zelju da nekom zakrenem vrtom, najblaze receno :/

a sto se nedelje tice.. ja jednostavno nemam o cemu pisati kad md-a nema. u prevrtljivoj veljaci smo se vidli niti puna 2 dana (dosao je 5.2. u 7 ujutro a otisao 6.2. u 10 navecer), a sad kad dode za koji dan ce imati toliko posla da mislim da se niti tada necemo vidjeti (osim ako ce nas gledati dok spavamo). ma uzas. tako sam tuzna.

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Necu sad komentirati brazilku vec me zanima nesto drugo - jel vi sa vasim muzevima/deckima razgovarate ovako otvoreno i sa svim detaljima kao ovdje na Forumu?
    Jel vam OK to da vam se partner zanima za ovakve razgovore (recimo kao sto ja ucestvujem u ovoj temi), dakle razgovara i sa drugima (frendovima, frendicama, ekipom na forumima) ili mislite da su ovakvi razgovori rezervirani samo za vas dvoje i da nije bitno, cak ni za vasih intimnih razgovora, ici sad u sve detalje tipa zenska anatomija, sto i kako se kome vise svidja (opet, sa svim pripadajucim detaljima), vec da je bolje da stvari (p)ostanu spontane, bez puno filozofije?

Zasto vas ovo pitam? Jer sam tokom ovakvih i slicnih diskusija na ovome i nekim slicnim forumima cuo dosta razlicita misljenja o ovakvim stvarima (uvijek iz zenskih usta, da ne bude zabune).

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Razgovaramo međusobno, ali znam da on ne s drugima - nije takav tip da bi o tome pričao s drugim dečkima ili curama ili po forumima, inače uvijek ispituje što bih ja htjela itd., a ja volim samo nabacat skicu toga što bih ja htjela, a ne ono lijevo, desno, jače, slabije, drž, ne daj itd. Uglavnom, uspijem iskomunicirat svoje želje na meni OK način, kao i on svoje. A o tome ne pričam niti ja s frendicama, niti on s frendovima itd. - tu postoje prilični tabui, bar u našem slučaju, i to nije tema za razgovor s drugima (osim ovako s moje strane - virtualno).

Ria avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ja razgovaram s frendicama i frendovima, on baš i ne. Valjda je tako navikao, nije da mu ejtabu nego mislim da trenutno nema nekog s kim bi mu takav razgovor pasao.

A zajedno, da, razgovaramo. No recimo, ja sam trenutno u nekoj fazi kad mi je teško progovorit i kad bi da mi se malo čitaju misli, a to tako baš i ne ide, zar ne 8)

Kanga avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Sto se tice brazilke i slicno - ja se najbolje osjecam u svom krznu (pa jesam li klokanica ili ne!), a cini mi se da se i MMu tako svida (moram to provjeriti).

Sto se tice razgovora - MM i ja pricamo otvoreno kao ovdje na forumu, a znamo se isto dobro zekiti na tu temu. Nasi "pravi" razgovori su, razumljivo, ipak malo intimniji nego ovdje. Forum mi je pomogao da otvorimo i razradujemo neke teme koje su bile malo zanemarene.

A sad imam jos i jedan savjet:

u točnim gabaritima ne znam iznos mm-ovog vršnjaka, ali znam odokativno, tj. odrukavitno: od dna do vrha stanu tri moja obuhvatna dlana (a nemam baš ruke ko malo dite). a to znači: obuhvatite rukom neki predmet, jednom, pa na to druga ruka i opet prva. eto koliki je. svojom rukom ga ne mogu obuhvatit i spojit palac i srednjak.
    meni je to previše.
    Loryblue, jeste li probali nataknuti sparu na TM-ovu alatku kad radite one stvari? Za one koji ne znaju, spara je krpeni kolut sa rupom u sredini koji su zene po nasim otocima koristile za nosenje siglja (kante) s vodom na glavi. Kaze MM da je to poznata narodna metoda u tim krajevima 8)

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Opet ste se raspisali pa dok ja to pohvatam...
    Mi doma pričamo prilično otvoreno i detaljno, neko vrijeme sam sve živo analizirala. Ali mi se zamjerilo jer se izgubila spontanost i odlučila sam malo prestati.
    S prijateljicama jako teško pričam, eventualno s prijateljima.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

sto se tice otvorenosti i razgovora, sve u detalje, sto detaljnije, to bolje, pa zato valjda uvijek i pricamo nesto...sutimo samo uslijed umora i pretrganosti poslom, ali i tada se razumijemo...

a sto se tice brazilke, i dlaka uopce, sve cupam, zilet radi samo ispod ruke jer mi je tesko docekati da narastu dovoljno dugo da bi se mogle voskom istrijebiti...
    sto se tice mlade dame, nikada nije okusila zilet i vec nekoliko godina samo vrsim brazilsko uredjenje...ostane crtica jer inace ima pedofilski stih, sto i nije pozeljno :/
    osjeca se da su dlake tanje i da ih manje ima, sto ce se s vremenom jos bolje osjetiti... :D takodjer osjecam da sve bolestine navucem jer nemam dlakavi stitnik, ali meni nekada i smetaju predugacke, cak i kod sexa...
    posto oralcu se tek nadamo, tu nemamo iskustava...

a ovaj forum mi je samo pomogao da vise cijenim nas odnos i ljubav, kao i sve ostalo sto ide u paketu sa tim, iako u detalje ne pricam sa nikim, osim ako neko ne trazi neki savjet ili zeli pricati, onda popricam, bez zapreka, ali ja sama da bi inicirala, i ne bas jer imam najboljega prijatelja u ljubavniku i kada njemu sve ispricam, neda mi se ponavljati da bi jos nekom ispricala

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

u točnim gabaritima ne znam iznos mm-ovog vršnjaka, ali znam odokativno, tj. odrukavitno: od dna do vrha stanu tri moja obuhvatna dlana (a nemam baš ruke ko malo dite). a to znači: obuhvatite rukom neki predmet, jednom, pa na to druga ruka i opet prva. eto koliki je. svojom rukom ga ne mogu obuhvatit i spojit palac i srednjak.
    meni je to previše.
    :shock: nije ni čudo da ga povremeno pitaš jesu kakvi "trzaji" na vidiku.
    I da, priznajem da sam stavljala ruku na ruku, pa za još jednu gore, da si predočim s kakvim se to čudovištem Loryblue bori.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

gola mica-topic je uskrsnuo :D

a ja do daljnjega ovaj zaobilazim jerbo možda su ono 2 s plaže čitali topic i krenuli u istraživanje

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Dlake u žene? Fuj... Što manje to bolje... najbolje da ih uopće nema...

A što se tiče infekcija, bakterija i boleština, pa dlake ih samo navlače i zadržavaju... Higijena, sapun, voda... i nema straha od bakterija...

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Moover prvotno napisa
    Dlake u žene? Fuj... Što manje to bolje... najbolje da ih uopće nema...
    A misliš da su nama vaše drage?

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj rinama prvotno napisa
    Naše? Tko kaže da ih ja imam? :/

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Pa ili imaš ili nemaš, tj.ili ih ne depiliraš ili ih depiliraš, trećeg nema. Samo htjedoh reći da ni ja ne volim kad vam je baš šumenka neprokrćena.

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Pa ili imaš ili nemaš, tj.ili ih ne depiliraš ili ih depiliraš, trećeg nema. Samo htjedoh reći da ni ja ne volim kad vam je baš šumenka neprokrćena.
    Postoji i varijanta "nekad ima, nekad nema".
    Koliko god je tema zenske "brazilke" vec bila x puta pokretana i uvijek nailazila na oprecna misljenja, vrlo slicno je i sa muskom depilacijom - imam dojam da je broj zagovornica potpune muske depilacije (do "gola", uvijek i svugdje ) potpuno jednak broju zena koje smatraju svetogrdjem svako musko depiliranje i najvise obozavaju bujni "tepih" na muskim prsima ... a da ne govorim o medjustanjima tipa "moze, ali samo tu, a ne tamo".

No, ajd da cujemo kakvo je sad stanje nacije po tom pitanju ...

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Muške ili ženske nacije? Ja ne bih sad o tome ovak javno... ak vas zanima, mogu vam pokazat u 4 oka...

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Muške ili ženske nacije? Ja ne bih sad o tome ovak javno... ak vas zanima, mogu vam pokazat u 4 oka...
    Cuj, Moover, nisam mislio na inventuru kolicine dlaka po cm2 vec inventuru misljenja o depilaciji.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Dlake postoje s razlogom. Daklem, ne depiliram.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Cuj, Moover, nisam mislio na inventuru kolicine dlaka po cm2 vec inventuru misljenja o depilaciji.
    Aaaa, to... ok, ja sam svoje rekao...

Dlake su nekad postojale s razlogom (dok smo živjeli na drveću)... sad nema razloga za imat dlake...

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Meni je prestrašno kad si muškarci depiliraju genitalije ili prsa
    Ili si dlakav ili nisi; sve ima svojih čari

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

čekajte, to su neke orgazmične dlake ili ste skrenuli s teme?

Kanga avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Potpisujem Martu.
    Inace, ja dlake ne skidam cak niti sa nogu
    Doduse, tamo su jako neprimjetne - kratke i tanke, mekane, svijetle...
    Da citiram MM - "zenstvene". MM kaze da mu se jako svida gledati ih kad me mazi - koza se najezi, a one podignu...

Dakle, ima muskaraca i muskaraca

Kanga avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa
    dlake za potpomognuti orgazam, kod mene

Kaja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ajme, u nedjelju zatišje, a vidi sad. Treba mi godišnji da sve pohvatam.

Što se tiče frizurice, jedan dio skidam aparatićem, a onaj koji prelazi granicu boli - žiletićem. Obožavam praviti i svakojate frizurice (smajlić i tako to, jedino mi leptirić nikako ne ispadne kako treba 8) )

Ja volim pričati o svemu s MDom, al sa prijateljima ne mogu (to sam već negdje napisala). Drago mi je što je ova tema baš tu jer mi za poneke "kinki" priče pomaže u pripremi za priču uživo.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja sam ovaj put skroz gola , inače imam "hitlerov brčić" i sada sam se odlučila malo za promjenu

Sa dragim pričam o svemu...više manje :/ , makar ne vjerujem da on priča o seksu sa frendovima, nije mi on takav tip.....dok ja meljem sa frendicama ko navijena

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja sam dolje ćelavica. A volim "ljubavni tepihić" kod mog dragog.

Citiraj Apricot prvotno napisa
    S ove teme je gotovo nemoguće skrenuti.

Moderatorice, bit će ovo vječni topic.

Kaja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Da, da, vječni topic.
    A mogao bi izletjeti i nekakav mali priručnik

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Kaja prvotno napisa
    Ja volim pričati o svemu s MDom, al sa prijateljima ne mogu (to sam već negdje napisala). Drago mi je što je ova tema baš tu jer mi za poneke "kinki" priče pomaže u pripremi za priču uživo.
    a misliš da ovdje neće naletjeti netko tko te poznaje (ili da već nije).
    dobivam dosta pp-ova sa zamolbom za brisanje određenih postova, ali to ne smijemo raditi...

meni ne smeta, pišite, educirajte se, zabavljajte se...
    ali ovo nije skriveni kutak, dostupno je svakome tko na netu upiše bilo koju od korištenih riječi...

i... molim vas da ne komentirate ovaj moj post, otići ćemo u kupus.
    to je samo mali podsjetnik

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa
    ... to je samo mali podsjetnik ...
    ... da se ne skrece sa teme (ma koliko ona siroka bila) ...
    ... a i da ne piste ovdje nesto za sto ne bi zeljele/zeljeli da recimo saznaju vase kolege s posla ili strinine tetke necakinja s kojom niste u dobrim odnosima.

Mada, ne znam sto bi recimo neka kolegica s posla sa podatkom da je neka od vas depilirana "tamo gore", da dozivljava samo klitorisni, ali ne i vaginalni O. i da upotrebljava vibrator. :?
    Big deal, rekao bih ja.
    Ali, eto, svatko ima svoje granice intime i tolerancije prema eventualnim vicevima i "vicevima" okoline pa ih onda nemojte smetnuti sa uma.

(prije cca godinu dana sam bio sa klincima na djecjem igralistu i prisla mi je starija zena koja se dotad sa unukom igrala sa strane, pitala me je jesu li to Vedran i Zrinka, ja sam rekao da jesu (imena je mogla cuti za razgovora za vrijeme igre) i onda je rekla da joj njena kcer cita opise mojih izleta sa djecom sa foruma i da nas je prepoznala po djecjim imenima ... dakle, takve stvari se desavaju. )

Kaja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

U principu me ne zanimaju komentari drugih, niti hoće li me netko prepoznati. Uostalom, da se želim skrivati totalno, ne bih imala ovakav nick.
    Željela sam reći da mi je žao što sa svojim prijateljima ne mogu razgovarati o svemu. Valjda su takva vremena i što već :/

No, da se vratimo na temu.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja mogu s jednim frendom i jednom frendicom razgovarati o svemu. vise mi ni ne treba, a bome ih vise ni nemam, kad malo bolje razmislim :/

svi negdje nestadose kad sam rodila.

sa md-om razgovaram, mozda ne bas ovako, ali zadovoljna sam-s moje strane. on meni ne govori nista, to sam vec negdje napisala. ali ne zato jer ga je sram ili ne znam sta, nego jednostavno seks mu ne spada u kategoriju stvari o kojima bi imao sta reci . mislim da jos nije uspio shvatiti koliko to meni smeta i koci me u postizanju ultimativnog zadovoljstva

morat cu mu pocet crtati, izgleda :/ , kad jednom nade vremena za mene..

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Mada, ne znam sto bi recimo neka kolegica s posla sa podatkom da je neka od vas depilirana "tamo gore", da dozivljava samo klitorisni, ali ne i vaginalni O. i da upotrebljava vibrator. :?
    Big deal, rekao bih ja.
    Ovakva sam i ja - big deal. Ali, stvarno smo ljudi različiti, nekome je to too much.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

apricot , mislim da bi s vremena na vrijeme ipak terbala ekipu podsjetiti da se njihove riječi čitaju i mogu interpretirati ili reinterpretirati...čisto jer si ok moderator i , kao što i ja tupim na satu da nema izlaženja sa 6 sata prije zvona

Pa i ja koja to znam, i koja sam na nekim drugom forumskim poljanama imala issues, povremeno se zaletim i sama sam si kriva kako se mene interpertira.

Da niš ne napišem ,nitko me ne bi citirao ili komentirao itd ili prepričavao na kavi .

Tu je samo moja odgovornost, poslije je kasno kad svinja pobjegne iz svinjca il itako nekako .

sorry na off-u

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

hehe, postizanje "ultimativnog zadovoljstva"...

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

dlakeeee

znaci, mi igramo malu igru da ne izgubimo zadovoljstvo...
    pustamo pa pocupamo (sve) pa onda cekamo da naraste i kad opet dodje faza cupanja opet poludimo od strasti i tako ukrug...
    a sto se tice njega, sexy mi je cijeli takav, dlakav umjereno, ali je masinica u upotrebi da se podsisaju dlake...em on izgleda mrcinski, em se ne ugusim, ali u principu ne smetaju...

treba biti razlicito...da ga ne bi navikla na to da sam stalno glatka i nedlakava, mos mislit

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Tu ima vrlo zuanimljivih podataka

http://www.edusex.org/zanimljivosti/...zivjeti-2.html

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj cekana prvotno napisa
    Eh, da, ne pusti me tamo kompanijski mail server ... ima li koji dobrovoljac koji ce najzanimljiviji dio iskopirati pa mi poslati na pp?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •