-
Osoblje foruma
jel brazilka kad je skroz golo ili "hitlerov brcic", kako to zove moj frend?
meni je to ok, jedino kad nemam dlaka na ulazu u rodnicu imam dojam kao da kupim infekcije i gljivice kao od sale. zato ne preferiram kod sebe totalnu ogoljenost. a da ne pricam kako svrbi kad raste. (zato sam poludila kad su me prije poroda skroz obrijali, a ja taman bila onako fino podsisana
).
ja se mogu seksati ako imam mengu, jedino nije bas zgodno to sto kasnije izgledamo kao izasli iz klaonice. a i M mi traje puno duze od 36 sati. recimo cetvrti dan se mogu seksati bez galona krvi, sve prije toga je horor (za vidjeti). fora je u tome sto akd dobijem M opet imam zelju za seksom, i ne smeta me ako me dira po cicama i sl. prije toga, u pms-u, imam jedino zelju da nekom zakrenem vrtom, najblaze receno :/
a sto se nedelje tice.. ja jednostavno nemam o cemu pisati kad md-a nema. u prevrtljivoj veljaci smo se vidli niti puna 2 dana (dosao je 5.2. u 7 ujutro a otisao 6.2. u 10 navecer), a sad kad dode za koji dan ce imati toliko posla da mislim da se niti tada necemo vidjeti (osim ako ce nas gledati dok spavamo). ma uzas. tako sam tuzna.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma