jel brazilka kad je skroz golo ili "hitlerov brcic", kako to zove moj frend?

meni je to ok, jedino kad nemam dlaka na ulazu u rodnicu imam dojam kao da kupim infekcije i gljivice kao od sale. zato ne preferiram kod sebe totalnu ogoljenost. a da ne pricam kako svrbi kad raste. (zato sam poludila kad su me prije poroda skroz obrijali, a ja taman bila onako fino podsisana ).

ja se mogu seksati ako imam mengu, jedino nije bas zgodno to sto kasnije izgledamo kao izasli iz klaonice. a i M mi traje puno duze od 36 sati. recimo cetvrti dan se mogu seksati bez galona krvi, sve prije toga je horor (za vidjeti). fora je u tome sto akd dobijem M opet imam zelju za seksom, i ne smeta me ako me dira po cicama i sl. prije toga, u pms-u, imam jedino zelju da nekom zakrenem vrtom, najblaze receno :/

a sto se nedelje tice.. ja jednostavno nemam o cemu pisati kad md-a nema. u prevrtljivoj veljaci smo se vidli niti puna 2 dana (dosao je 5.2. u 7 ujutro a otisao 6.2. u 10 navecer), a sad kad dode za koji dan ce imati toliko posla da mislim da se niti tada necemo vidjeti (osim ako ce nas gledati dok spavamo). ma uzas. tako sam tuzna.