Sto se tice brazilke i slicno - ja se najbolje osjecam u svom krznu (pa jesam li klokanica ili ne!), a cini mi se da se i MMu tako svida (moram to provjeriti).

Sto se tice razgovora - MM i ja pricamo otvoreno kao ovdje na forumu, a znamo se isto dobro zekiti na tu temu. Nasi "pravi" razgovori su, razumljivo, ipak malo intimniji nego ovdje. Forum mi je pomogao da otvorimo i razradujemo neke teme koje su bile malo zanemarene.

A sad imam jos i jedan savjet:

Citiraj Loryblue prvotno napisa
u točnim gabaritima ne znam iznos mm-ovog vršnjaka, ali znam odokativno, tj. odrukavitno: od dna do vrha stanu tri moja obuhvatna dlana (a nemam baš ruke ko malo dite). a to znači: obuhvatite rukom neki predmet, jednom, pa na to druga ruka i opet prva. eto koliki je. svojom rukom ga ne mogu obuhvatit i spojit palac i srednjak.
meni je to previše.
Loryblue, jeste li probali nataknuti sparu na TM-ovu alatku kad radite one stvari? Za one koji ne znaju, spara je krpeni kolut sa rupom u sredini koji su zene po nasim otocima koristile za nosenje siglja (kante) s vodom na glavi. Kaze MM da je to poznata narodna metoda u tim krajevima 8)