abonjeko, zestoki citati, to je zaista strast pretocena u recenice!

Sto se plesa tice, naravno da se slobodniom plesom moze covjek bolje izraziti, zelio on izraziti svoju eroticnost i strastvenost, ili pak svoju tugu, zalost, ljutnju ... postoje razne vrste terapeutsklog plesa, bio sam jednom na radionici bioplesa (talijanski "biodanza"), to je nesto tog tipa.

No, ne bih se slozio da su "klasicni" plesovi (tu ne ubrajam samo valcere i slicne, vec i latino plesove, zato sto imaju taj nekakav standardni okvir, korak simo, okret tamo itd) puno manje eroticni, i unutar toga okvira se moze puno toga izraziti ... dapace, mozda je veci efekat unutar zadanog okvira biti strastven , to odjekne jace. Meni osobno su isto latino plesovi zakon ... kao i citava hispano/latino kultura ciji sam veliki pobornik (Anek ), vrlo malo je falilo da umjesto u Zagrebu sad radim u Madridu.

Nego, kad smo vec dosli do dirty dancinga, sto kazete na dirty talk, to jos nije nitko spominjao?
nemam bas neki poseban stav prema tome, no na vrhuncu strasti kad se iz svakoga od nas oslobadjaju zivotinjski nagoni (ili bi barem tako trebalo biti?) to mi se cini kao logican djelic mozaika vrhunca te strasti ... zajedno uz sve uzdahe, urlike i ostalo.