-
sto se tice plesova...kao profesionalni, koji je usao u praktiku kroz teoriju, nerijetko gledam na ples sa komentarima - gle drzanje, stopalo otvoreno, pirueta, pase, gle kombinaciju, cuj poziciju..bla..bla... - tako da kada vidim ljude da sline nad tim plesovima, meni bude smijesno, jer nit onaj koji ga plese ne misli na strast (samo u jako cesto ponavljanim koreografijama i nikako ne na natjecanjima, samo onoliko koliko sam ples uzbudi)...
kako izgleda kada "laici" plesu mambu i rumbu i sambu i tango...koliko se to poklapa sa pravim tangom ili nekim drugim plesom??
prosla sam natjecanja i natjecanja ( u publici) i bila i musko kako bi se cure pripremile , ako im partner zakaze...ali sam se pravo uzbudila tek na pobjednike ili one prave pravcate plesace koji desetak godina drze sam vrh plesackog svijeta osvojen od strane njihovog velicanstvenog kretanja po podiju , koji u tom trenutku znaci strast i ogranicenja(suci, publika itd) pa kad se to pomijesa, dobijete bpmbu koja ceka da eksplodira...jos kada je takav plesacki duo i ljubavni par , onda to znaci lavinu...sve to ima veze, htjeli mi to priznati ili ne :/
ako sam nekoga uvrijedila, odma kazem da nema za too razloga, umjetnici su neuracunljivi, pa im nemozete zamjeriti sto se nekada ne snalaze najbolje u ovakvom svijetu
e a sto se tice prljavih rijeci, ja svoga zicam da kaze koju prostu, pa kad mi je jedan dn u prolazu reko da bi me povalio, ja se oduzela
ali da mi zacine vrhunac, zacine...
nekada znam MD reci da sam vulgarno napaljena...sto god to znacilo
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma