Jednom je Dobrisa Cesaric, inace sasvim "mainstream" pjesnik, napisao onaj poznati stih "Pjesnici su cudjenje u svijetu" ... a ja mislim da se to moze prosiriti i na sve umjetnike i umjetnicke duse.

abonjeko, zanimljivo mi je bilo citati tvoj tekst, pokusao sam si zamisliti tvoju tadasnju situaciju ... kazu ljudi da su najveca umjetnicka djela nastajala kao plod frustracija ljudi sa umjetnickom "zicom" i slazem se sa time, iako nisam nikakav "pravi" umjetnik, u trenucima frustracije osjecam poriv za iskazivanje sebe na najrazlicitije nacine ... pa tako vidim i ovaj tvoj zapis.

Ovime sam htio reci da mozda dosta ljudi nece skuziti ovaj tekst odnosno razlog za njegovo pisanje i sto on tebi znaci, no vjerojatno ce osjetiti energiju koja zraci iz njega. A to je ta ista energija koja vuce ljude (barem neke) na isprobavanje svega i svacega, upoznavanje nepoznatoga ... pa i nepoznatoga i nedozivljenoga u seksu. neki ljudi nemaju tu zelju da sve vide, dozive, isprobaju ... to je OK, nismo svi jednaki i mislim da nije lose ako netko zaista ne zeli isprobavati sve i svasta, pa i u seksu, sigurno da ni vibratori ni analni seks ni s/m ni biseksualni odnosi i jos sto slicnih stvari nisu za sve ljude ... ali mislim da je poruka cijele ove teme u stvari ta da isprobavanje novih stvari u seksu nije lose i da oni koji to rade ne moraju pri tome imati griznju savjesti ili osjecati se "nenormalno" (pogotovo ako im recimo partner nema sklonost ka novotarijama i istrazivanju). A oni koji nisu zadovoljni sadasnjim seksualnim zivotom mogu isprobavanjem otkriti nesto novo sto ce im donijeti vise uzitka.

za sve vas koji trazite nesto bolje i koji ste otvoreni novim spoznajama!