Citiraj mamasch prvotno napisa
tatek, jasna stvar, ali činjenica je da se na pionire kakve mi ovdje podržavamo često u javnosti gleda podjednako kao na silovatelje u obitelji, pedofile i ostale stručno definirane seksualne nastranosti, pa je pravo osvježenje i olakšanje shvatiti da nisi bolesnik ako si nekad probao nešto što je nekome drugome :shock: , a tebi je donijelo novu vještinu/otvorilo nove horizonte/uvjerilo te da možeš uživati...
Jest, jasno mi je to ... ma, nekad su cak i izumitelje gadjali kamenjem (sjecas se onog cuvenog primjera sa prvom voznjom parne lokomotive?).

Meni je na ovoj temi veliko osvjezenje bilo to sto se mnogo ljudi doista iskreno otvorilo ( za njih) te to sto je bilo vrlo malo zachatavanja i jos manje, odnosno nista, zlonamjernih komentara, omalovazavanja itd. Mislim da vec i to govori nesto (ako nista drugo, da se ovim Forumom ipak sluze natprosjecno tolerantni korisnici) ... a mislim i da puno onih koji se nisu javljali svojim postovima (jel tako, voajeri? ) sa zanimanjem citaju ove rasprave, nadam se da ce i oni imati neke koristi od njih.
Mislim da se oko ove teme stvorila dobra i pozitivna atmosfera, a to je ohrabrujuci znak.