Jest, jasno mi je to ... ma, nekad su cak i izumitelje gadjali kamenjem (sjecas se onog cuvenog primjera sa prvom voznjom parne lokomotive?).mamasch prvotno napisa
Meni je na ovoj temi veliko osvjezenje bilo to sto se mnogo ljudi doista iskreno otvorilo (za njih) te to sto je bilo vrlo malo zachatavanja i jos manje, odnosno nista, zlonamjernih komentara, omalovazavanja itd. Mislim da vec i to govori nesto (ako nista drugo, da se ovim Forumom ipak sluze natprosjecno tolerantni korisnici) ... a mislim i da puno onih koji se nisu javljali svojim postovima (jel tako, voajeri?
) sa zanimanjem citaju ove rasprave, nadam se da ce i oni imati neke koristi od njih.
Mislim da se oko ove teme stvorila dobra i pozitivna atmosfera, a to je ohrabrujuci znak.

za njih) te to sto je bilo vrlo malo zachatavanja i jos manje, odnosno nista, zlonamjernih komentara, omalovazavanja itd. Mislim da vec i to govori nesto (ako nista drugo, da se ovim Forumom ipak sluze natprosjecno tolerantni korisnici) ... a mislim i da puno onih koji se nisu javljali svojim postovima (jel tako, voajeri?
) sa zanimanjem citaju ove rasprave, nadam se da ce i oni imati neke koristi od njih.