Citiraj mamasch prvotno napisa
Nego, obzirom da sam se kasno uključila u ovu štoriju, zanima me konkretno kod muških sugovornika - da li i koliko samoinicijativno uskačete u trpanje klinaca u krevet i smirivanje atmosfere u kućanstvu kako biste se mogli sa suprugama/družicama/curama posvetiti Opuštanju i Orgazmiranju?
Malo imam problema sa MM-om oko te teme, naime on je sklon smatrati da bih ja trebala biti spremnija na igre bez granica jer je cjelodnevno piljenje mozga i krojenje pravde od strane dvoje trogodišnjaka neusporedivo ugodnije i lakše za podnijeti od njegovog 10-satnog radnog dana (obrtnik, uglavnom sam radi podopolagačke poslove). Je, da, znam da je na koljenima cijeli dan i da mu je teško ali ja se nikako ne mogu složiti sa njegovom teorijom
Obzirom da je Zrinka jos u fazi uspavljivanja cicom, onda je MZ zaduzena za nju (jerbo nisam opremljen gore navedenom uspavljivalicom), dok ja istovremeno pricam pricu Vedranu u njegovoj sobi.
Prethodne faze (vecera, kupaona) su obicno isto podijeljene, tako da mislim da smo tu fifti-fifti. Onaj tko je prvi slobodan tad se moze zabaviti paljenjem svjecica, pustanjem odgovarajuce muzike itd ... ili jednostavno padne od umora na kauc i zaspe snom pravednika.