tatekSamo daj, tatek, be my guest :Dznam da mi se izraz jako svidja (a i sama "manifestacija", da ju tako nazovem ) tako da cu ga sigurno upotrijebiti tu i tamo uz (copyright: mamasch) opasku.
mikkamikka...???nakon onog pocetnog entuzijazma na prethodnoj strani-nismo se poseksali nijednom. dobro, imamo i drugih problema pa i to pridonosi ne-seksu, ali.. bas me zbedirao ovaj podatak od mamasch. ljubomorna sam. ljuta. ih, svasta.. blago vama ljudi koji se volite.
čitaj dalje
tatekmamaschAko je problem samo u seksu (a cini mi se da nije), onda popricajte o njemu.
Ako je problem negdje drugdje, popricajte o tome, rijesite ga na ovaj ili onaj nacin i onda krenite s ovime.
Samo treba krenuti.
A kad se krene, onda je lakse ... vjerujem da cete naci rjesenja!Kužiš?!Svađamo se na hrpu drugih područja života i pravimo jedno drugome probleme tamo gdje ih zaista nema niti bi ih trebalo biti.
Ni nama ne cvjetaju ruže, ponekad se divljački posexamo baš zbog te nagomilane ljutnje i umora, na kraju Balade se obučemo i ja nastavim kuhat, MM ode u garažu i ni A ni B, i nije baš da nam je to trebalo, bolje da smo ostavili volje za deset minuta nježnosti, i osjećamo se bezveze ali nemremo si pomoć. Nije ni to dobro. I nemoj misliti da je baš svaki mjesec onako kako sam napisala. Recimo da je 9 od 12 mjeseci tako, ali onih 3 znaju zagorčati život. :/