Stranica 23 od 25 PrviPrvi ... 132122232425 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,101 do 1,150 od 1233

Tema: orgazam

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Ria prvotno napisa
    Tatek, u pravu si. Zato i volim čitati abonjenko, jer je znatiželjna i hrabra tu znatiželju zadovoljiti.
    I moje iskusvo je debelo i veliko, no ne žalim ama baš za ničim. Sve sam to htjela i sve to me nečemu naučilo.
    Puno više bi žalila da sam maštala, razmišljala i željela, a nikad ne probala.
    Zakaj ju svi zovete abonjeNko, kad je ona abonjeko?

Meni je duuugo trebalo da uopce krenem sa ikakvom akcijom na tom polju ljudskog zivota i jos desetak godina da skuzim neke vazne stvari ... bilo bi mi draze da je to bilo ranije, no kaj se moze, to je za mnom i treba zato sad iskoristiti vrijeme.

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Znate kako kaze francuska poslovica- Mozes zaliti samo za stvarima koje u zivoti NISI ucinio.
    I ja verujem u to. Takodje sam prosla dosta toga, ali ne zalim, jer dok ne trazis, ne mozes pronaci ,niti znati sta je to sto bas tebi prija i pase.

Ana :-) avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

U životu treba sve probati.

Amen

abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Prvi puta sam svršila uz Radioheadov "Amnesiac"...točnije na Pyramid song http://www.youtube.com/watch?v=JLOPO-z7xh4

Bio je to najdublji doživljaj koji sam ikada osjetila, skidanje vela, koračanje iza zavjesa koje nikada nisam razotkrila...

Glazba daje strašan intenzitet sexualnome odnosu...daje i smiso i jako veže...zato me možda danas glazba i emocionalno boli jer podsjeća...secira moje emocije...

Ipak, mene nemojte doživljavati kao neki poseban slučaj jer je moje djetinjstvo (kao što rekoh nekoliko puta) bilo intenzivno nasilno i moj doživljaj sexa nema veze ni sa kakvom ljubavlju....to dokazuje i moj tekst napisan (objavljen u mojem fanzinu "Fluid" 1992. godine) istu tu noć nakon tog doživljaja prvog orgazma, nakon skidanja božanstvenog oklopa...

............ (ako vam je predugo, nemojte čitati ) - radi se o kombinaciji različitih napisanih pisama...

"13.listopada 2002. 23:42
    Obuzela me je strastvena i vatrena čežnja kojom sam očekivala ispunjenje davnog sna o putovanju.
    …jer budemo li vjerovali da smo izmišljeni, shvatit ćemo da su izmišljeni likovi katkad stvarniji od ljudi s tijelima i otkucajima srca. Naša savjest je mjerilo iskrenosti naše sebičnosti. Slušajmo je pažljivo!!! Sve osobe i svi događaji u mom životu prisutni su jer sam ih ja tamo privukla, a istina o kojoj govorim nema prošlost ni budućnost. Ona je sve što treba biti.
    Rekao je neka me ne obeshrabre rastanci jer nakon oproštaja slijedi novi susret i nema sumnje da će se velike ljubavi ponovno sresti poslije nekoliko trenutaka ili mnogih života; da je mjerilo mog neznanja snaga vjerovanja u nesreću i nepravdu.
    “Što gusjenica naziva krajem svijeta to se pretvara u leptiricu.”
    No, poučio me je i prekrasnom bludu za kojeg ću biti kažnjena. Rekao je da ga iskoristim ili izgubim. I ako si okrenuo ovu stranicu zaboravio si da sve što sam napisala nije zbilja. Da se to ne događa. (Razmisli o tome.)
    “Sjeti se odakle si došao, kamo ideš i zašto si stvorio zbrku u koju si sam upao. Ti,čovječe, ti maleno biće neba…umrijet ćeš strašnom smrću, sjeti se. Sve je to dobra vježba i sviđat će ti se još više ako si spreman na činjenice i ako ih uvijek držiš na umu. Svoje umiranje, ipak, shvati nešto ozbiljnije. Budeš li se smijao na putu do gubilišta, niži oblici života neće te shvatiti nego će te nazvati ludim. I ne odbacuj svoje budućnosti prije nego se uvjeriš da od njih nemaš što naučiti. Uvijek si slobodan predomisliti se i izabrati drugu budućnost ili drugu prošlost. Zamisli Svemir. Prelijep, savršen i pravedan. Budi siguran u jedno, biće ga je zamislilo znatno boljim nego ti. Ti si poput oblaka koji ne zna zašto se kreće upravo tim smijerom i takvom brzinom. On osjeća poticaj…to je mjesto kamo treba krenuti. Ali nebo zna razloge i uzroke za sve oblake. I ti ćeš saznati kada se uzdigneš dovoljno visoko da vidiš iza horizonta.”
    Ipak…..sve ovo može biti pogrešno jer sve u osjetilnom svijetu teče, to jest, ne traje.

Bojama sam opisivala ljudske kretnje. U počeku su boje bile tamne i označavale su mračno djetinjstvo, ali povratak je uvijek bio naglašen. Unutrašnjim monologom sam se vezala za svijet oko sebe jer sam bila rastrgana između najbjesomučnijih poroka. Odvojila sam se od stvarnosti. Osjetila sam vučiji miris od kojeg sam bježala i upravo on je utjecao na moj stvaralački rad. Imala sam nastrana i bizarna zapažanja u kojima sam se gubila.

No…u posljednje vrijeme sve se pod mojim rukama pretvaralo u sliku i ja sam pri svakom udisaju osjećala život kako je odrastao i kako se probio kroz dugogodišnju dosadu. Besmisleno gledanje kroz siva i kišovita okna prema novoj, preporođenoj, bujnoj slikovitosti-prostoru prevješenom sivim mrenama nemoći, praznim sobama punim dima, sjevernim i maglenim daljinama. I sve to polagano ostaje iza mene. No, iza svega toga se skrivaju tamne stvari. To nije samo simbolika!
    Kako su žalosne srebrene Hygieje po prešnjavim ljekarničkim izlozima. Ljudi lakiraju svoje nokte poput jebenih perveznih istočnjaka,a pojima nemaju šta je to životna stvarnost. Da li je sve ovo drama jedne provincijalke? Kakva je to bila drama? Kakav je to bio posjet u onoj mračnoj palači? Gdje je sve to danas i kamo se sve to rasplinulo poput magle?

Djetinjstvo mene (kao glavnog lika) je bilo zadrto i traumatizirano, nesretno i uzbudljivo.To je bila demonska suština djetinjstva koja se otkriva u izrazima, u krizama glavnog lika. Bilo je to krvavo, tako neizrecivo intenzivno djetinjstvo…prerano zrelo i neuravnoteženo sa dubokim i mračnim kompleksima moralnog poniženja. Puno nečiste krvi i osjećaja mračnog progonstva s mutnim, čulno-erotskim motivima kao nezdravim i morbidnim elementima.
    Samo umjetnici žive životom slobodnog djetinjstva bez obzira na skupu cijenu koja se plaća često i životom. Poput lima dječjih igračaka, tanke su i prozirne sve besmislene ograde ljudskih shema kojima se ljudi ograđuju od životne istine i od istine životne stvarnosti. To je kult čiste laži. Likovi su se razlomili poput iluzionističkih ogledala i odjednom su im se odlomci njihova bića ukazali izlomljeni i raskomadani bez unutarnjeg kontinuiteta i bez izgleda i osnove da ih ponovno sastave u sebi u neku smišljenu cjelinu.
    Ruke!!! Te ljudske ruke kolju. Puštaju krv. Čudni su ti ljudski obrazi. Ukočeni i tvrdi. U svakom ljudskom oku ima tuge, a to je tuga s kakvom događaje posmatraju životinje iz kaveza. Prolaze ljudi i nose u svojim mračnim crijevima skuhane kokošje glave,žalosne ptičje oči…i to se micanje zove životom po zapadno-europskim gradovima u sutonu jedne stare civilizacije. Ljudske kretnje su hijenske i ranjive.
    Osjećaj za boje se u takvim situacijama potpuno gubio…dok su se one prije javljale snažno, kao mlazovi vodopada ili kao udari glazbala…sada, u posljednje vrijeme,usporedno sa životom čija je snaga boja polagano venula bez odnosa, bez pastozne instrumentacije, bez zanosa. Stojeći sada u mjesečini, u prostoru među zvijezdama, noćnim pticama i treperećim krošnjama podilaze me trnci uzbuđenja jer iz mojih tuba još teku boje. U mojim živcima još ima snage i u krvi zanosa! Živim i osjećam. Kako je dobro biti živ!!!
    Vjerujem u čistoću umjetničke spoznaje kao i u još jednu čistoću koja nam je preostala u ovom životinjstvu oko nas. I postaje mi sve jasnije da je to moje zapinjanje sudbonosno u svakom smislu, a ako je itko od onih zgaženih ljudi oko mene slutio sudbonosnost svakog pa i najneznatijeg zbivanja od prvog početka te strastveno opasne igre,to je bio ON. Prema njemu, traganje za smislom završit će ludom, krvavom trkom kroz noć. Mrtvim očima.
    Ljubav se nad mene, u zadnje vrijeme,naginjala poput sjene, sive i nedorečene. Sve stvari i stečeni dojmovi su se raspadali u detalje. Nisam se snašla u samom zbivanju. Bila sam neznatna i sitna količina u svojim najosamljenijim i najmračnijim danima. Gubila sam pogled nad svojim vlastitim trajanjem i nemiri su u meni sve više rasli. Boje su se pretvarale u obrise pojedinih oblika. Bile su prazne. Vlastiti život mi se otkinuo od podloge i stao se pretvarati u fantom koji nema nikakvog razloga da postoji. Godinama sam stajala pred žalosnim prozorima i zurila u čađave sumrake. Gledala sam te bolesne ljude u svojim kišnim i mračnim brlozima. Hvatala me melankolija, to tjeskobno raspoloženje s kojim sam uvijek pristupala najsretnijim ostvarenjima svojih slikarskih zamisli.
    Zamislila sam da je sve jedno neshvatljivo i ogromno prelijevanje nečeg što se razlilo u prostoru i ispreplelo kao sitni udav, te samo sebe proždire, vulkanizira u smoli. Raznosmjerno gibanje, zbunjeno previranje tvari bez osnove i smisla:samo od sebe, po sebi hoda i zakapa se i opet ponovno rađa i izvire, kao voda, kao blato, kao hrana. Kolje se, ždere se, probavlja se,i zlučuje se, guta se, giba i putuje po crijevima, po cestama, po jarugama i vodama. Na jednom mjestu vene, na drugom buja kao drač na smetlištu.
    I to je sve…pakleno,ustvari, ali mesnato i jako, neiskorijenjeno iz nas. Nema jednosmjernosti ni izgrađivanja, sve je isprepletenost..(bezizlazna i mračna)…ali predivna!!!"

............................

Tekst je nastao zbog čitanja mnogih luđačkih knjiga i priručnika kojima sam tada utapala svoje samotne dane...samoća je uvijek kod mene bila isuviše prisutna, u tolikoj mjeri da danas ne mogu funkcionirati bez nje...
    Naravno, tekst je pod utjecajem adrenalina koji me je pritisnuo nakon svršavanja, raznih opijata i naravno, najvažnije stavke cijelog procesa, glazbe (tada me je baš jako flešao Amnesiac od Radiohead-a - sjajan album )

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

abonjeko, nije valjda da je tvoj zadnji post bio too much za šire mase?
    Meni se svidjelo što sam pročitala, mislila sam da sam samo ja imala "mračnu, bolesnjikavu" fazu razvoja seksualnosti. 8)

abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj mamasch prvotno napisa
    abonjeko, nije valjda da je tvoj zadnji post bio too much za šire mase?
    Meni se svidjelo što sam pročitala, mislila sam da sam samo ja imala "mračnu, bolesnjikavu" fazu razvoja seksualnosti. 8)
    mamasch

ALI što je to too much i što su to šire mase u okviru ove države??? Za mene prosječna tekstualna izvedba nije niti malo kontroverzna...naspram svih postojećih freakova diljem planete!!!!

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Nije ni za mene, čak mi je žao što nemam vremena ni prilike još malo istraživati, valjda će biti prilike ka dmi klinci krenu na fax - ako će mi s ejoš dati eksperimentirati, naravno u moralnim okvirima, tj. sa MM-om 8) .

Ha, šire mase, znaš kakva nam je država, kakav mentalitet. Forum je javni, a eksperimentalnost je još uvijek tabu kao i attach. parenting, brazilka (pomalo razbija presrasude)... čini mi se da su pioniri seksualnog eksperimentiranja zapravo freakovi u očima okoline.
    Ali gle koliko se stranica topica skupilo... Ima nade :D

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Jednom je Dobrisa Cesaric, inace sasvim "mainstream" pjesnik, napisao onaj poznati stih "Pjesnici su cudjenje u svijetu" ... a ja mislim da se to moze prosiriti i na sve umjetnike i umjetnicke duse.

abonjeko, zanimljivo mi je bilo citati tvoj tekst, pokusao sam si zamisliti tvoju tadasnju situaciju ... kazu ljudi da su najveca umjetnicka djela nastajala kao plod frustracija ljudi sa umjetnickom "zicom" i slazem se sa time, iako nisam nikakav "pravi" umjetnik, u trenucima frustracije osjecam poriv za iskazivanje sebe na najrazlicitije nacine ... pa tako vidim i ovaj tvoj zapis.

Ovime sam htio reci da mozda dosta ljudi nece skuziti ovaj tekst odnosno razlog za njegovo pisanje i sto on tebi znaci, no vjerojatno ce osjetiti energiju koja zraci iz njega. A to je ta ista energija koja vuce ljude (barem neke) na isprobavanje svega i svacega, upoznavanje nepoznatoga ... pa i nepoznatoga i nedozivljenoga u seksu. neki ljudi nemaju tu zelju da sve vide, dozive, isprobaju ... to je OK, nismo svi jednaki i mislim da nije lose ako netko zaista ne zeli isprobavati sve i svasta, pa i u seksu, sigurno da ni vibratori ni analni seks ni s/m ni biseksualni odnosi i jos sto slicnih stvari nisu za sve ljude ... ali mislim da je poruka cijele ove teme u stvari ta da isprobavanje novih stvari u seksu nije lose i da oni koji to rade ne moraju pri tome imati griznju savjesti ili osjecati se "nenormalno" (pogotovo ako im recimo partner nema sklonost ka novotarijama i istrazivanju). A oni koji nisu zadovoljni sadasnjim seksualnim zivotom mogu isprobavanjem otkriti nesto novo sto ce im donijeti vise uzitka.

za sve vas koji trazite nesto bolje i koji ste otvoreni novim spoznajama!

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

... čini mi se da su pioniri seksualnog eksperimentiranja zapravo freakovi u očima okoline.
    Ali gle koliko se stranica topica skupilo... Ima nade :D
    Pioniri u bilo kojoj sferi ljudskog djelovanja su obicno "freakovi" u ocima okoline ... sjetite se samo poznatih izumitelja, umjetnika, istrazivaca ...

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

tatek, jasna stvar, ali činjenica je da se na pionire kakve mi ovdje podržavamo često u javnosti gleda podjednako kao na silovatelje u obitelji, pedofile i ostale stručno definirane seksualne nastranosti, pa je pravo osvježenje i olakšanje shvatiti da nisi bolesnik ako si nekad probao nešto što je nekome drugome :shock: , a tebi je donijelo novu vještinu/otvorilo nove horizonte/uvjerilo te da možeš uživati...

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

tatek, jasna stvar, ali činjenica je da se na pionire kakve mi ovdje podržavamo često u javnosti gleda podjednako kao na silovatelje u obitelji, pedofile i ostale stručno definirane seksualne nastranosti, pa je pravo osvježenje i olakšanje shvatiti da nisi bolesnik ako si nekad probao nešto što je nekome drugome :shock: , a tebi je donijelo novu vještinu/otvorilo nove horizonte/uvjerilo te da možeš uživati...
    Jest, jasno mi je to ... ma, nekad su cak i izumitelje gadjali kamenjem (sjecas se onog cuvenog primjera sa prvom voznjom parne lokomotive?).

Meni je na ovoj temi veliko osvjezenje bilo to sto se mnogo ljudi doista iskreno otvorilo ( za njih) te to sto je bilo vrlo malo zachatavanja i jos manje, odnosno nista, zlonamjernih komentara, omalovazavanja itd. Mislim da vec i to govori nesto (ako nista drugo, da se ovim Forumom ipak sluze natprosjecno tolerantni korisnici) ... a mislim i da puno onih koji se nisu javljali svojim postovima (jel tako, voajeri? ) sa zanimanjem citaju ove rasprave, nadam se da ce i oni imati neke koristi od njih.
    Mislim da se oko ove teme stvorila dobra i pozitivna atmosfera, a to je ohrabrujuci znak.

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Da, zbilja je ohrabrujuće što nitko nikoga ne proziva i što nema svađa, kao što se zna dogoditi na puno "nježnijim" i "većini prihvatljivijim" temama.
    A i moramo odmoriti od pelena, "neće jesti" i prodaje na Burzi, zar ne?

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

A i moramo odmoriti od pelena, "neće jesti" i prodaje na Burzi, zar ne?
    Istina!
    Sasvim sigurno nije slucaj da rijeci "odmor" i "orgazam" pocinju sa istim slovom.

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Pa slijedi Odlično, Olakšanje, Ovisnost, Opet, O-la-la, Osmijeh...
    sjetit ću se ja još, moram otfurat sina da piški na WC i skoknut u kuhinju dovršit klincima ručak :shock: Koji turn off... :/

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Pa slijedi Odlično, Olakšanje, Ovisnost, Opet, O-la-la, Osmijeh...
    sjetit ću se ja još, moram otfurat sina da piški na WC i skoknut u kuhinju dovršit klincima ručak :shock: Koji turn off... :/
    Poprati to Osmijehom i Odluci da ces se vratiti Opet Ovoj temi cim uhvatis koji trenutak Odmora (i ne zaboravi Obavijestiti muza da za Ovu vecer imas u vidu Osobitu temu za Opustajuci razgovor u 4 Oka i sve Ostalo Opustajuce sto slijedi ... )

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

tatek, zakon si, kak tebi mozak dela... :D

Ideja ti je Odlična, Odmah se bacam na Okretanje MM-Ovog broja i Organiziranje privatne veselice večeras Oko 22h kad Omladina začori 8)

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ideja ti je Odlična ...
    8)
    Je, tak je dobra da sam odmah i ja sam krenuo u implementaciju (kak bi mi inzenjeri rekli ).

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

LegendO

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Postovani admini, najte kaj zamerit radi prethodne konverzacije koja mozda nije bila isuvise u duhu ovog edukativnog topika ... no, izgleda da ce ipak rezultirati necim vezanim uz njegovu samu temu i bit.

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Nego, obzirom da sam se kasno uključila u ovu štoriju, zanima me konkretno kod muških sugovornika - da li i koliko samoinicijativno uskačete u trpanje klinaca u krevet i smirivanje atmosfere u kućanstvu kako biste se mogli sa suprugama/družicama/curama posvetiti Opuštanju i Orgazmiranju?
    Malo imam problema sa MM-om oko te teme, naime on je sklon smatrati da bih ja trebala biti spremnija na igre bez granica jer je cjelodnevno piljenje mozga i krojenje pravde od strane dvoje trogodišnjaka neusporedivo ugodnije i lakše za podnijeti od njegovog 10-satnog radnog dana (obrtnik, uglavnom sam radi podopolagačke poslove). Je, da, znam da je na koljenima cijeli dan i da mu je teško ali ja se nikako ne mogu složiti sa njegovom teorijom

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

tatek, mislim da nećemo imat problema zbog prethodnih nekoliko postova jer smo pokazali i dokazali da je sex itekako dobar razlog za Opuštanje, Osmijeh i da je dobro biti Otvoren i iskren.

Admini

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Nego, obzirom da sam se kasno uključila u ovu štoriju, zanima me konkretno kod muških sugovornika - da li i koliko samoinicijativno uskačete u trpanje klinaca u krevet i smirivanje atmosfere u kućanstvu kako biste se mogli sa suprugama/družicama/curama posvetiti Opuštanju i Orgazmiranju?
    Malo imam problema sa MM-om oko te teme, naime on je sklon smatrati da bih ja trebala biti spremnija na igre bez granica jer je cjelodnevno piljenje mozga i krojenje pravde od strane dvoje trogodišnjaka neusporedivo ugodnije i lakše za podnijeti od njegovog 10-satnog radnog dana (obrtnik, uglavnom sam radi podopolagačke poslove). Je, da, znam da je na koljenima cijeli dan i da mu je teško ali ja se nikako ne mogu složiti sa njegovom teorijom
    Obzirom da je Zrinka jos u fazi uspavljivanja cicom, onda je MZ zaduzena za nju (jerbo nisam opremljen gore navedenom uspavljivalicom), dok ja istovremeno pricam pricu Vedranu u njegovoj sobi.
    Prethodne faze (vecera, kupaona) su obicno isto podijeljene, tako da mislim da smo tu fifti-fifti. Onaj tko je prvi slobodan tad se moze zabaviti paljenjem svjecica, pustanjem odgovarajuce muzike itd ... ili jednostavno padne od umora na kauc i zaspe snom pravednika.

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ma znam da je i mami i tati teško opustiti se kak spada jer smo shrvani željom da ipak pročitamo tu priču, da ipak operemo suđe kako bismo ujutro u urednoj kuhinji zajedno popili kavu, volimo se i otuširati i urediti prije Akcije, ali mene ljuti to "tebi je lakše" jer to jednostavno nije istina i smeta me što ponekad "popustim" i podastrem se MM-u, ne svršim i "zahvalna" sam mu kad on svrši jer sam jednostavno preumorna, frustrirana umorom koji izaziva kupanje x2/presvlačenje x2/uspavljivanje x2/nošenjem vode u krevet (a tu barem mogu eskivirati pa odnijeti 1 čašu ). Često razgovaramo o tome, ali je MM isto tako često ljut što nisam uvijek 100 % prisutna duhom i to se naravno osjeti u angažmanu tijekom Akcije. Čak ponekad strpam djecu u krevet bez priče kako bismo mogli ukrasti koju minutu za sex prije nego netko od nas dvoje
    jednostavno padne od umora na kauc i zaspe snom pravednika.

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ma znam da je i mami i tati teško opustiti se kak spada jer smo shrvani željom da ipak pročitamo tu priču, da ipak operemo suđe kako bismo ujutro u urednoj kuhinji zajedno popili kavu, volimo se i otuširati i urediti prije Akcije, ali mene ljuti to "tebi je lakše" jer to jednostavno nije istina i smeta me što ponekad "popustim" i podastrem se MM-u, ne svršim i "zahvalna" sam mu kad on svrši jer sam jednostavno preumorna, frustrirana umorom koji izaziva kupanje x2/presvlačenje x2/uspavljivanje x2/nošenjem vode u krevet (a tu barem mogu eskivirati pa odnijeti 1 čašu ). Često razgovaramo o tome, ali je MM isto tako često ljut što nisam uvijek 100 % prisutna duhom i to se naravno osjeti u angažmanu tijekom Akcije. Čak ponekad strpam djecu u krevet bez priče kako bismo mogli ukrasti koju minutu za sex prije nego netko od nas dvoje
    jednostavno padne od umora na kauc i zaspe snom pravednika.
    Jest, sve mi je to jako dobro poznato, ponekad iz tocke gledista tvog muza , a ponekad i iz tvoje tocke gledista.

, bit ce bolje sa odrastanjem djece!

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Jednom je Dobrisa Cesaric, inace sasvim "mainstream" pjesnik, napisao onaj poznati stih "Pjesnici su cudjenje u svijetu" ... a ja mislim da se to moze prosiriti i na sve umjetnike i umjetnicke duse.

oprosti, ali to je napisao A.B. Šimić![/quote]

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj cupko prvotno napisa

oprosti, ali to je napisao A.B. Šimić!
    Imas pravo ...
    Hvala na ispravci!

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

U svemu ovome nije to toliko niti bitno..., ali ipak nek se zna!

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Sve je to meni jasno, ali treba zadržati i podgrijavati strast i želju do tog perioda kad ćemo se moći kvalitetnije posvetiti jedno drugome, kako u krevetu tako i duhovno i emocionalno. Treba puno strpljenja, razumijevanja i živaca da bismo ostali normalni pored tolike sexualne frustracije, i onda povremeno puknemo, održimo Sexijadu (čitaj: sex tijekom cijele noći, što smo redovito prakticirali dok nismo imali djecu) ali nakon nje se osjećamo kao da smo bili na trodnevnom rave partiju i treba nam tjedan dana da se naspavamo i dođemo k sebi. MM nakon Sexijade redovito na poslu radi sa pola snage i sve zaboravlja, a ja se redovito idući dan ili porežem dok kuham ili razbijem tanjur jer zijevam do suza 8)

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ih, Seksijada, dajem nagradu za zivotno djelo onome tko je smislio to ime!

Blago si ga vama kad imate vremena i snage za takvo sto!
    Mi se zasad vise trudimo na kvaliteti nego li na kvantiteti, ali nadam se da ce jednom i druga dimenzija doci do izrazaja ...

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj cupko prvotno napisa
    U svemu ovome nije to toliko niti bitno..., ali ipak nek se zna!
    Bas mi je sad neugodnjak ... nisam bas toliki tudum za knjizevnost kako sad izgleda ... ali kad covjek tipka na brzinu i koncentrira se na osnovnu temu ovog topika, onda neke stvari (p)ostaju nezamijecene.

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Nisam još čula da itko osim MM-a i mene tako naziva cjelonoćni seks do iznemoglosti sa svim pratećim pojavama (malo fine klope, malo crnog vina, crvena žarulja na stolnoj lampici za prostački štih, dirty talk, 1001 poza, kavica oko 2 ujutro - nešto kao vinski gulaš na svadbama, za razbudit raju...).

tatek, znaš li šta o zaštiti autorskih prava, da uvedem izraz u Riječnik stranih riječi?

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

A i mi se trudimo oko kvalitete, zato i prakticiramo Sexijadu jer stigneš nadoknaditi sve elemente Akcije.

Mjesečno, imamo 1-2 Sexijade i 7-8 vulgaris snošaja, više-manje u trajanju od cca pola sata.

Kad smo već otvoreni.

8)

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Nisam još čula da itko osim MM-a i mene tako naziva cjelonoćni seks do iznemoglosti sa svim pratećim pojavama (malo fine klope, malo crnog vina, crvena žarulja na stolnoj lampici za prostački štih, dirty talk, 1001 poza, kavica oko 2 ujutro - nešto kao vinski gulaš na svadbama, za razbudit raju...).

tatek, znaš li šta o zaštiti autorskih prava, da uvedem izraz u Riječnik stranih riječi?
    Hm, ne znam bas puno o zastiti autorskih prava (i da li ju je moguce provesti u djelo u ovom slucaju ), ali znam da mi se izraz jako svidja (a i sama "manifestacija", da ju tako nazovem ) tako da cu ga sigurno upotrijebiti tu i tamo uz (copyright: mamasch) opasku.

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

isuse mamasch, sad sam opet u bedu

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj mikka prvotno napisa
    isuse mamasch, sad sam opet u bedu
    Nisi jedina ...

Jos uvijek ne mogu doci k sebi od dojma koji je ostavilo ovo ime (i opis ) na mene.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

nakon onog pocetnog entuzijazma na prethodnoj strani-nismo se poseksali nijednom. dobro, imamo i drugih problema pa i to pridonosi ne-seksu, ali.. bas me zbedirao ovaj podatak od mamasch. ljubomorna sam. ljuta. ih, svasta.. blago vama ljudi koji se volite.

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj mikka prvotno napisa
    nakon onog pocetnog entuzijazma na prethodnoj strani-nismo se poseksali nijednom. dobro, imamo i drugih problema pa i to pridonosi ne-seksu, ali.. bas me zbedirao ovaj podatak od mamasch. ljubomorna sam. ljuta. ih, svasta.. blago vama ljudi koji se volite.

Ako je problem samo u seksu (a cini mi se da nije), onda popricajte o njemu.
    Ako je problem negdje drugdje, popricajte o tome, rijesite ga na ovaj ili onaj nacin i onda krenite s ovime.
    Samo treba krenuti.
    A kad se krene, onda je lakse ... vjerujem da cete naci rjesenja!

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Daj mikka, nemoj se bedirati, nama je ovo malo jer oboje imamo veliki sexualni apetit i zato smo frustrirani što nemamo prilike ni snage kvalitetnije se sexati. Svađamo se na hrpu drugih područja života i pravimo jedno drugome probleme tamo gdje ih zaista nema niti bi ih trebalo biti.
    Zato nemoj zezati, svi smo ovdje odrasli i shvaćamo da su mnoge stvari uglavnom puno važnije od broja snošaja, duljine trajanja i inih duljina... sex je zaista samo začin života. Sladak, ali ipak samo začin.

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

tatek
    znam da mi se izraz jako svidja (a i sama "manifestacija", da ju tako nazovem ) tako da cu ga sigurno upotrijebiti tu i tamo uz (copyright: mamasch) opasku.
    Samo daj, tatek, be my guest :D

mikka
    mikka...???

čitaj dalje

tatek
    Ako je problem samo u seksu (a cini mi se da nije), onda popricajte o njemu.
    Ako je problem negdje drugdje, popricajte o tome, rijesite ga na ovaj ili onaj nacin i onda krenite s ovime.
    Samo treba krenuti.
    A kad se krene, onda je lakse ... vjerujem da cete naci rjesenja!
    mamasch
    Svađamo se na hrpu drugih područja života i pravimo jedno drugome probleme tamo gdje ih zaista nema niti bi ih trebalo biti.
    Kužiš?!

Ni nama ne cvjetaju ruže, ponekad se divljački posexamo baš zbog te nagomilane ljutnje i umora, na kraju Balade se obučemo i ja nastavim kuhat, MM ode u garažu i ni A ni B, i nije baš da nam je to trebalo, bolje da smo ostavili volje za deset minuta nježnosti, i osjećamo se bezveze ali nemremo si pomoć. Nije ni to dobro. I nemoj misliti da je baš svaki mjesec onako kako sam napisala. Recimo da je 9 od 12 mjeseci tako, ali onih 3 znaju zagorčati život. :/

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

:/ moram priznati da puno razmisljam o mikki...ali nisam ni blizu osobe koja bi joj mogla dati savjet, pa stoga sutim vec danima...i nadam se najboljemu

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Daj mikka javi se, sad sam ja u bedu

abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Daj mikka javi se, sad sam ja u bedu
    Znaš šta, zbedirala si i mene!!!!

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

sigurno i mikka i aonjeko imaju svijetle trenutke u zivotu,ali ih nevide od onih malo manje sjajnijih!
    a mamasch je svoje svjetle trenutke nabrojala u par recenica i vi joj na tome zavidite? :shock:
    umjesto da joj zavidite na tome sto svoj zivot i gleda kroz svjetle trenutke!

cure moje...ja bi Vas samo htjela pogledati u oci...puno toga bi mi bilo jasnije, a samim time i Vama...

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

yenna, kužimo se, hvala ti na komentaru .
    Zaista je tako - i meni je jako teško jer smo MM dijametralno suprotnih mentaliteta i odgoja, i koljemo se 12 godina oko jednih te istih stvari ali život je samo jedan,kako moj tako i MM-ov i od naše djece, i ne dam se uništavati svađama i zamjeranjima, MM kaže da sam "grozno hladnokrvna" ali nisam - samo sam realna koliko sam i sanjar - svjesna sam sebe i svoje čovječnosti i ne želim žaliti ni za čime. Uživam u najmanjoj sitnici jer dani lete prebrzo.

abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj yenna prvotno napisa
    sigurno i mikka i aonjeko imaju svijetle trenutke u zivotu,ali ih nevide od onih malo manje sjajnijih!
    a mamasch je svoje svjetle trenutke nabrojala u par recenica i vi joj na tome zavidite? :shock:
    umjesto da joj zavidite na tome sto svoj zivot i gleda kroz svjetle trenutke!

cure moje...ja bi Vas samo htjela pogledati u oci...puno toga bi mi bilo jasnije, a samim time i Vama...
    yenna...nema tu zavisti...to je zahebancija...inače, zavist je opterećujuća mana pa ju ne prakticiram....
    Sretna sam zbog mamasch i nema mjesta zavisti jer moja iskustva daleko nadmašuju i mene samu!!!!

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

abonjeko, .

Nemojte ljudi da se sad počnemo prepucavati i praviti važni jedni pred drugima, ovaj topic je zaista edukativan i ugodan za čitanje/pisanje jer je nadasve iskren, nemojmo to kvariti!

mikka, helou, molim te javi se kad mogneš

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

mamasch , tako si slatka, bas si me oraspolozila. ma ja sam opcenito u bedu u zadnje vrijeme oko te nase veze, a seks je samo slag na tortu. ustvari sam nesigurna, ne znam jel vise u njega ili u sebe.

ali bit ce bolje, moram i ja sa svojom glavom na megdan izaci.

inace hvala vam svima, bas ste divni

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

mamasch toliko mi se sviđa ta Sexijada, probudila mi maštu. Jedva čekam da ovo moje čudovište prestane da sisa 25 puta u toku noći pa da mogu i ja da isprobam tako nešto.

Kad smo kod dece: od kad je šefica došla na ovaj svet ja mnogo manje mogu da se opustim tokom sexa-stalno sam u grču da se ne probudi a to me baš ometa :/ Kad uz to dodamo da nam je sex moguć jedino između 2 i 5h ujutru (jer tad jedino gospodična ne drži sisu u ustima) i da moramo da navijamo sat da bismo se posexali... dođemo do poražavajućeg broja odnosa u proteklih godinu dana.

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj vissnja prvotno napisa
    mamasch toliko mi se sviđa ta Sexijada, probudila mi maštu. Jedva čekam da ovo moje čudovište prestane da sisa 25 puta u toku noći pa da mogu i ja da isprobam tako nešto..
    ja jedva čekam da mala i slijedeće ode vani subotom i da imamo par sati samoće

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Sexijada...zakon

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •