Samo bih htjela dati savjet u svezi kada se izgubi sex želja, meni je ova knjiga promjenila sve! Sarah Litvinoff: Seks u ljubavnim vezama
Savjeti i vježbe iz te knjige pomogli su nam da se emocionalno zbližimo, a kako smo se fizički potpuno udaljili između nas više nije bilo nikakve sex želje, da se ponovo zbližimo uz obostrane želje pomogao nam je program čulnog fokusa iz knjige Sarah Litvinoff: Seks u ljubavnim vezama , napominjem da se za uspješnost točno treba pridržavati uputa i biti uporan, a rezultati su zaista fascinirajući.
Kako ja do tada nisam imala nikakve volje za sex, u trudnoći, uz pomoć tog programa sam se potpuno oslobodila i otkrila užitke i to da je seks u trudnoći najbolji to pouzdano tvrdim jer sam nakon te trudnoće ponovo ubrzo ostala u drugom stanju i trudnički seks je zaista najbolji i nema razloga da se ne radi ( osim u zadnja 3 mjeseca) ako je s trudnoćom sve u redu.
Program čulnog fokusa se temelji na podužem neseksualnom milovanju koji ima za cilj probuditi čulne osjete i traje par tjedana, kasnije se prelazi na intenzivnije sex dodire i zaista se kroz taj program nauči kako probuditi želju i zbližiti se s partnerom, sve je opisano u knjizi koja se redom treba čitati i svega se točno pridržavati, a naše iskustvo dokazuje da se seksualni život zaista može poboljšati jer je kod nas potpuno zamrla sex želja i nekako nije bilo nade...dok mi sami nismo odlučili to mijenjati...

knjiga se može naći u Gradskoj knjižnici u Zagrebu