-
Osoblje foruma
yenna kolko ste vi zajedno? ne znam bas puno ljudi s tolikom kolicinom romantike u vezi. ili zaljubljenosti, sta vec to dode. a ono sto si pitala za glupe i smijesne intimne trenutke.. nemamo ih bas. to sam imala s ponekim bivsim, ali kad sam bila mladja. ne kazem da ne bi sada voljela, mozda biram muske kojima takav sklop u glavi nedostaje (md i zadnji decko prije njega su prilicno slicni karakteri). sad tek kuzim da mi je s njima bilo teze opustiti se u intimnom smislu, bas zato jer su takvi, a u svakodnevnom zivotu mi je to super. malo materijala za razmisljanje, ha..
tulip, md-a puno vise nema nego ima, i to je jedan od izvora sukoba kod nas. iako seks nakon duzeg izbivanja zna biti fantastican, opet mi tu nesto fali..
ali na kraju balade opet ispada da svi problemi pocivaju u mojoj glavi. kad si rijesim tu situaciju, vjerojatno ce i ostalo poceti ici na bolje. kako ono vele stari grci, one thing at a time.
da se vratim na temu, a ne na ova psihoanaliticka s***a, nema meni orgazma bez moje freaky poze.. jos cu ju na kraju zavoliti, kad mi donosi zadovoljstvo
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma