Citiraj mikka prvotno napisa
yenna kolko ste vi zajedno? ne znam bas puno ljudi s tolikom kolicinom romantike u vezi. ili zaljubljenosti, sta vec to dode. a ono sto si pitala za glupe i smijesne intimne trenutke.. nemamo ih bas. to sam imala s ponekim bivsim, ali kad sam bila mladja. ne kazem da ne bi sada voljela, mozda biram muske kojima takav sklop u glavi nedostaje (md i zadnji decko prije njega su prilicno slicni karakteri). sad tek kuzim da mi je s njima bilo teze opustiti se u intimnom smislu, bas zato jer su takvi, a u svakodnevnom zivotu mi je to super. malo materijala za razmisljanje, ha..
Dobro kaze Zorana, nemoj bjezati od takvih razmisljanja, u njima lezi kljuc problema (i ne samo kod tebe vec i kod tvog decka ... ali ono sto je u tebi, to je najvaznije za tebe).
Pokusaj razmisliti sto ti treba, sto ti sad nedostaje (osim fizicki tvog decka) ... ta saznanja ti nece doci u trenutku, meni je trebalo nekoliko godina da skuzim neke vrlo jednostavne stvari, no doci ce kad-tad ... a ako budes razmisljala o tome, doci ce prije negoli ako budes to gurala u stranu.

Moja prva veza je trajala 8 godina, bili smo kakti "idealan par" prema van, no ono sto je nedostajalo je bas ta romanticna crta, unutarnja povezanost, koja je meni jako falila, a mojoj tadasnjoj curi nije, dapace, na to nije polagala skoro nista.
Poslije (da, tek nakon sto je veza pukla, ne prije!) sam skuzio u cemu je bio problem, kroz neke krace veze sam trazio nesto drugo, pogadjao i promasivao, no zato sad imam ono sto zelim, MZ i ja smo, uz sve ono drugo sto nas osim toga veze, "kompatibilni" i po tom pitanju ... i to je ono sto nam oboma treba, znamo i zelimo i davati i primati paznju i te sitne intimne i romanticne sitnice. Imali smo i mi periode trazenja, neshvacanja, razmisljanja, razgovaranja ... no mislim da smo sada zaista dosli do nekakvog vrlo lijepog i stabilnog stanja. Zajedno smo devetu godinu i jos uvijek nismo izgubili te crte u nasim karakterima, dapace, sad su jos i izrazenije nego prije.
(ako niste vec skuzili iz ovog i drugih postova, ovih dana se bas osjecam sretno, pogotovo sto se tice tog naseg zajednickog zivota )