Anita-AZ prvotno napisa
Ja sam apsolutno sigurno i bez ikakve sumnje uvjerena da se ljubav sa PRAVOM OSOBOM ne moze izgubiti. U takvom odnosu sve ostaje intenzivno desetljećima.... ne mjesecima ili samo par godina. Prave se osobe nikad ne možeš zasititi i taj spoj na toj razini omogućava gotovo beskonačan broj novih karakteristika u koje se možeš zaljubiti snažno gotovo koliko i prvi put.
Mi smo zajedno 12 godina i još uvijek sve što nas boli nestane u trenutku kad se zagrlimo, zatitramo na neočekivan dodir i osjecamo golem entuzijazam i zaljubljenost prema zivotu samom nakon sto smo proveli neko vrijeme punjenja zajedno (ponekad je to puuno razgovora, ponekad je to "sexijada"...). Strast koju imamo u sexualnom životu je nešto što me beskonačno oduševljava i negdje u dubini sam imala vjerovanje da to sa svakim slijedećim djetetom umire i jaaako, jako mi je drago što je život bolji od mojih naučenih uvjerenja! Djeca donose golemu i neobičnu vrstu povezanosti. Onaj tren kad djeca rade nešto što bi te moglo izluditi i onda shvatiš koliko je to ustvari smiješno i u tom trenu uhvatiš pogled partnera i sve između vas postane tako puno, toplo i snažno.... divno je. Divno je čak i kad mu plačem jer sam premorena i iscrpljena do srži... Ustvari, sve do djece je život koji nam je darovan, a nakon djece promatraš život koji si (na neki način) darovao ti... i to zajedno sa osobom koja samim time ne može ne biti najvažnija na svijetu.