Citiraj mamasch prvotno napisa
tatek, znatiželja je bila jača - ubacila sam jap.kuglice u gugl - šou program --- na forumima sama sprdačina, čak sam pročitala kratku povijest nastanka istih na forum.hr...

Ni blizu našoj serioznoj diskusiji.
Mislim da buš, a i mi skupa s tobom, pričekal neko vrijeme na nečije pojašnjenje iz iskustva.
To je to, mamasch, ako trebas reklamu, cijenu (sto isto nije sasvim nevazno! ) ili zafrkanciju na temu bilo cega iz svijeta seksa ili erotike, tad to nadjes na webu u tonama ... a ako trazis nesto ozbiljno i konkretno, tad se moras dobro pomuciti da nadjes nesto ... ako uopce.

Iz toga proizilazi da se vecina javnosti (firme, udruge, mediji) seksom sluzi samo za zafrkanciju ili zaradu (sto je tuzno), a ljudi, mi sami, uglavnom ono sto znamo o seksu saznamo od roditelja (o tome smo vec pricali kakve su to informacije :/ ) ili iz bas tih i takvih medija te eventualno iz neke pametne knjige ili od bliskog prijatelja/prijateljice. I to je isto tuzno, sto nema vise dostupnih ozbiljnih informacija ... ali razumijem da je seks jos uvijek vecini ljudi tabu tema i tesko je progovoriti o tome, pa makar i ovako, sakriven iza nicka ...

I zato je bas ovaj topik vazan, sto se ovdje uz ponesto zafrkancije mogu saznati i neke ozbiljnije stvari (pri cemu su upiti o japanskim kuglicama i slicnim "alatkama" jos najmanje bitna stvar).

Svojedobno sam imao 2-3 linka na neke edukativne stranice o seksu, no nisam siguran imam li ih jos otkad mi je zabranjen dostup na njih sa kompanijskog PCija ... moram potraziti.