Pokazuje rezultate 1 do 24 od 24

Tema: Cijena trudničkih pregleda

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno Cijena trudničkih pregleda

Drage moje,

zanima me koliko plaćate trudnički pregled kod svojih privatnih ginekologa (UZV + vaginalno) te kod kojeg doktora? Za one koje su bile na 4D isto molim info ako je moguće, i za papu također.
    Hvala unaprijed

mali karlo avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ja sam uzv+vaginalni pregled privatno plaćala 450kn kod dr. rajhvajna u savskoj.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

UZV + pregled - oko 400 kn - dr. Marton, Hebrangova, dr. Kos, Pol. Vili. 4D ti se isto vrti oko tako - 500 kn - mislim (nisam bila). U priv. rodilištu će navodno cijene bit 600 kn - pregled u trudnoći. Ovih 400 kn je neki default za ZG, u ST-u su cijene UZV-a po privatnicima oko 300 kn, ne znam kako je u drugim gradovima.

Gost 1 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

4D u 13. tjednu 500 kn (ordinacija dr. Grujić).

little duck avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

U Bjelovaru, kod dr. Galkowskog, UZV+pregled 250,00 kn. Odlican doktor, isplati se zbog njega i do Bjelovara. Mislim da mi je s PAPA testom bilo nekih 320,00 kn.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

dr.KOS- Poliklinika Vili -- UZV kontrolni 300 kuna ,,,,dobiješ i slikice i cd
    :D

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Poliklinika Vili - dr. Kos - pregled + uzv 400,00; 3D uzv 500,00
    Kod Podobnika - pregled + uzv 600,00

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Poliklinika Eljuga - dr. Mazalin
    - papa 200,00 kn
    - uzv 200,00 kn
    - samo vadenje briseva 100,00 kn (sam nosis)
    - UZV+pregled u T 400,00 kn

Na 4D idemo u 20 tjednu (po preporuci) i dobit cemo cd. Nisam pitala za cijenu.
    I moram jos reci da su dosta fer npr. u prvoj T kada sam bila na pregledu i UZV platila sam normalno 400 kn no, na zalost nakon 5 dana sam prokrvarila i opet sam isla. I tada se napravio pregled + uzv no nisu mi htjeli naplatiti pregled vec samo uzv.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Poliklinika Škvorc u Samoboru: pregled+uzv (prvi dolazak 400 kn a svaki sljedeći 300,00 kn)Uzimanje briseva 100,00 kn (sama nosiš uzorke),pregled+uzv+papa 450,00 kn (za netrudnice)

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Gost 1 prvotno napisa
    4D u 13. tjednu 500 kn (ordinacija dr. Grujić).
    ja 400 kod nje, la zato što sam njen pacijent.

saska7 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

poliklinika dr. Bates, dr. Koncar
    pregled 200kn, UZV 300kn, ali nikad ne naplati i jedno i drugo

jako sam zadovoljna tretmanom, a kako je bio ravnatelj ili neka velika faca u Vinogradskoj, svoje pacijentice salje tamo (sto mi opet odgovara)

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Dr.Harni pregled+ultrazvuk 450,00kn

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Nemetova. Preko osiguranja. UZV free, pregledi (nakon što sam potrošila kvotu) 100kn.

saska7 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Citiraj sweety prvotno napisa
    Nemetova. Preko osiguranja. UZV free, pregledi (nakon što sam potrošila kvotu) 100kn.
    ako moze pitanje - kojeg osiguranja?
    cisto me zanima jer sam preko bivse adende dopala tamo i inace radim svake godine sistematski tamo
    kad sam razgovarala o osiguranju koje bi pokrivalo troskove trudnickih pregleda rekli su mi da takve opcije nema...dakle, moze se provoditi pretrage, ali su onda u onoj kvoti osiguranja??

ako je OT, moje isprike

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj saska7 prvotno napisa
    Citiraj sweety prvotno napisa
    ako moze pitanje - kojeg osiguranja?
    cisto me zanima jer sam preko bivse adende dopala tamo i inace radim svake godine sistematski tamo
    kad sam razgovarala o osiguranju koje bi pokrivalo troskove trudnickih pregleda rekli su mi da takve opcije nema...dakle, moze se provoditi pretrage, ali su onda u onoj kvoti osiguranja??

ako je OT, moje isprike
    Zagreb Osiguranje, a polica (bar mi tako piše na kartici) je OPTIMA.

E stvar je u tome da ti nitko ne radi "preglede za trudnice", a pogotovo kad tako predstaviš situaciju asistenci, odmah te otpile jer prvo nemaju pojma o čemu se radi, a onda ih uhvati panika jer im nije upisano u protokol.
    Trudnički pregled je kao i svaki drugi ginekološki (barem kako ja njih tamo papirnato kužim).

U mojoj polici od trajanja godine dana, pokrivena su mi 2 specijalistička pregleda, 4 kontrole , laboratorijski postupci ( standardni ne specijalni), te diagnostičke obrade (UZV).
    I naravno sistematski.

Sad koristim tako da specijalistički pregled (ginića) plaćam, a UZV koristim pod one diagnostičke....
    Ne znam kolika je cijena pregleda ako nisi osiguranica, jer nama je u to uračunat i popust preko osiguranja.

U startu sam policu platila 1500 kn, ali moram priznat da sam ju uredno potrošila. Isplati se svaka kuna. Ma isplati se samo čekanje reda u našem zdravstvu...

Nadam se da je malo jasnije...

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Svaki pregled u trudnoci 300 kn. Naravno u cijenu ulazi i uzv. U ordinaciji sam bila po 45 min. Uzimanje briseva 100 kn, cini mi se. Mozda 150.
    Kod dr. Škvorca u Samoboru.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ma sve se vrti oko 500kn,odnosno 300kn pregled i 200uzv!Papa je najjeftiniji,oko 60kn!Jednom sam radila briseve aerobno i anaerobno te pregled i uzv 1400kn!Kad me nije kap strefila i jos k tomu gospon dr se nije udostojao da me obavijesti o rezultatima nalaza,ali je uredno nakon nekog vremena poslao poziv da se odazovem na kontrolu!Mos mislit!Treba uvijek prvo pitati za cijenu,pa se onda odluciti!Taj dr ima ordinaciju negdje u Krajiskoj,ne znam tocno prezime!Ugl sam bila jako razocarana!Isto sam se razocarala u Bates!Ostavljas im svima novce,a nitko da ti juavi sta je s papama i brisevima!Sad sam zadovoljna idem u tratinsku,ordinacija dr Husar!Jako su ljubazni i ugodno se tamo osjecam! :D

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sweety, kod kojeg si liječnika? I ja gore vodim trudnoću, prvo preko police od bivse adende, koja je upravo sada istekla, produzila sam je s optima policom

Svea avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Kod dr. Husara - pregled 190 kn, UZV 180,00 kn.
    Daje privatni mobitel i u slučaju kakve hitnosti može ga se zvati u bilo koje doba dana ili noći. To mi puno znači, daje mi sigurnost ako ne daj bože nešto krene krivo.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

i ja sam si uzela policu Optima kod zagreb osiguranja baš zbog trudnoće-imam pravo na dva specijalista i 6 kontrolnih pregleda + sistematski pregled,znači odabrala sam ginekologa i tako imam pravo na pregled u Poliklinici Vili,6 kontrolnih pregleda sa besplatnim UZV.Stvarno se isplati.Da ne spominjem još jednog specijalista po izboru i 6 pregleda kod njega.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ja sam uzela Optima policu kod Croatia osiguranja i definitivno se isplati. Kroz cijelu trudnoću preglede nisam morala plaćati, išla sam kod doktorice Grujić. Super mi je što nema čekanja po bolinicama za nalaze itd.

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj arte prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam uzela Optima policu kod Croatia osiguranja i definitivno se isplati. Kroz cijelu trudnoću preglede nisam morala plaćati, išla sam kod doktorice Grujić. Super mi je što nema čekanja po bolinicama za nalaze itd.
    Arte, jel mi možeš malo pojasnit tu policu od Croatie? Znaći dr. Grujić ti je vodila trudnoću i ništa nisi plaćala, samo policu?? Optima veliš...?
    Ja idem kod nje i to mi je cilj pa...

Jel ti ona preporučila doktora za porod?

Arya avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

i mene zanima kako to ide s privatnim osiguranjima...
    imam plusić na testu i sad pokušavam saznati što i kako dalje.

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj Arya prvotno napisa Vidi poruku
    i mene zanima kako to ide s privatnim osiguranjima...
    imam plusić na testu i sad pokušavam saznati što i kako dalje.
    Ajde super da si se javila
    Ja isto napravila testić prije tjedan dana, i od tad kopam, i kopam! A sve mi se čini da svi sve znaju, a ja euforično tele.. )

Vidiš Arte je napisala da joj je sve uključeno u policu, ali 2008. mislim da sada nije, a ja čitam to sve kaj je uključeno i ništa mi to sve ne znači kad ne znam kaj treba napravit sve od pretraga i sl.
    Gin. me naručila u za dva dana, a svi pišu da se tad još ništa nemre vidjet ni znat...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •