Povremeno imam jednodnevne glavobolje.
Pocne s lijeve straznje strane (cini mi se kao posljedica ukocenosti vrata :/ ) i kako vrijeme prolazi bol se siri na ostale dijelove glave da bi me na kraju bolila cijela glava ukljucujuci i sve kosti na licu.

Do sad se nisam nesto zabrinjavala jer su bile podnosljive. Gadne da, ali ne tako da bi me sprijecile u funkcioniranju.
No, prije dva tjedna je bilo toliko strasno da sam u par navrata bila na rubu povracanja, nisam mogla ni hodati ni pricati.
Nekoliko ljudi je spomenulo da bi to mogla biti migrena, no mislim da nije jer mi ne smetaju ni zvukovi ni svjetlo a to su, kazu, nekakvi simptomi migrene.
Dan nakon toga sam ostala doma jer, iako me glava nije boljela, osjecala sam se kao da me pregazio vlak sto je prilicno neuobicajeno. Obicno bih, cim glavobolja prestane bila kao cvijetak.
I sad dio koji me zapravo brine .
Od tad me svako toliko strecne neka bol u glavi. Kad npr. napravim neki nagliji pokret ili viknem ili me nekaj preplasi. Presjece me uvijek na istom mjestu, kratko traje i nije jako al koji put mi se desi i nekoliko strecanja u danu.
Nemam pojma kaj bi moglo biti uzrok boli koja je uvijek na istom mjestu a znam pouzadno da se nisam povrijedila :? .

Ima li neko nekakvu ideju?
Trebam li ici doktoru i kaj uopce od njega mogu ocekivati (nisam nikad isla doktoru zbog glavobolje) ?