-
kako odstraniti fleke s jogija?
Marta nam se jednom popiškila u krevet, naravno bez zaštitne plahte ispod....
Naravno, promočilo je na jogi, i fleka se ne da van.... Ona sa štep deke je otišla čak i bez pranja u mašini....
Pokušala sam odmah isprati (čim je popiškila), ali je fleka ostala.... Ujutro s deterdžentom, praškom, Vanishom.... srećom bilo je tada ljetno vrijeme, pa se brzo sušilo. Međutim čim bi se osušilo, ostala bi ona grozna ružna fleka.... Čak ni izlaganje jakom ljetnom suncu nije pomoglo.
Nisam koristila neka "jača" sredstva
Imate kakvu ideju ili trik? Osim da se pokušam pretvarati da fleka ne postoji
-
Vanish? Meni je oprao mrlju od pokvarenog šipka koji je iscurio na jogi 
Imam ti ja cijelu kutiju koju neću potrošiti još 100 godina, pa ti dam malo da isprobaš, ako nemaš.
-
Pa veli da je probala i s venišom. Pa nije otišlo.
JA imam jogi koji ima navlaku, koju možemo skinuti i oprati pa se nadam da ću se riješiti fleke. Ali s jogija sumnjam - još mi nije uspjelo i fakat mi to ide na živce..
-
površna sam
-
I mi imamo dosta fleka. Šta se smije po jogiju sa venishom?
-
ja bih bilo što, samo da ih ne gledam....
Je li tko probao s domestosom....
Mislim, ako ode sa štep deke i to u ručnom pranju (malo se protrlja s nekim sredstvom i ispere pod tušem), otiško bi i s jogija.... samo št ojogi baš ne mo'š uvalit u kadu....
-
Mi smo nakon dvije godine dali na kemijsko, ne čitav jogi nego njegovu navlaku koja se skida (nije štep deka). Fleke od pišaline, odmah nam je rečeno, neće izaći, ali je jogi čist (ne estetski nego bakterijski itd.). Tako da pokušaji čišćenja u kućnoj radinosti :/
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma