Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: vrećice za pohranu m.mlijeka

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno vrećice za pohranu m.mlijeka

cure jel zna netko gdje toga ima za kupiti?čula san u milleru ali nisam našla...

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

pretraži malo u pretražniku...bilo je već ovih tema

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

I ja sam na forumu tražila kad mi je trebala informacija pa sam uglavnom naišla na odgovore da svi spremaju u sterilne bočice za urin. Kupiš u apoteci. Kunu i nešto komad. Vrećice za izdajanje teško je naći a i skupe su.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Ja sam tražila posvuda te vrećie pa mi je na više mjesta rečeno kako ih više ne drže, čak i da se više ne proizvode. Kupila sam (kršitelj koda)ove posudice za zamrzavanje za koje mi je rečeno da su zamijenile te vrećice.Super fora.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Ja sam tražila posvuda te vrećie pa mi je na više mjesta rečeno kako ih više ne drže, čak i da se više ne proizvode. Kupila sam (kršitelj koda)ove posudice za zamrzavanje za koje mi je rečeno da su zamijenile te vrećice.Super fora.

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Također sam tražila vrećice i rečeno mi je da ih više nema. (kršitelj koda)ove posudice su super, moj savjet ti je da ne kupuješ u ljekarni - probaj direktno kontaktirati (kršitelj koda) (KADULJA tak se zove firma koja ih zastupa) pa vidi gdje možeš nabaviti jer stvarno ima velikih razlika u cijenama.
    Bdw vidlelasam i u Getrou cijeli set ali ne znam koliko košta.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Zvala ja Kadulju, pa su mi dali broj svoje maloprodaje u Samoboru, ali pošto nisam iz Zg i okolice, rekli su mi da je jedini način da naručim preko ljekarne ovdje kod mene koja ima (kršitelj koda) proizvode :/ tako da sam prisiljena sve naručivati tako da sad ne šaljem nekoga da ide kupovati pa mi slati poštom i tak...inače je skuplje u ljekarni svakako, dok oni isto nešto zarade

Mali Medo avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja sam ih naručila preko ebay-a za nekih 80 kn 40 kom

dambo avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Mali Medo prvotno napisa
    čije su to od 40kom?

:shock:

(kršitelj koda)ov komplet 10 posudica + poklopci + 2 adaptera za izdajalicu u getrou = 99,99kn

roby avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ja kupila sterilne bočice za urin.

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

u mileru u cc1 ima sigurno. ako pitate reći će da nemaju, neki će vas i zbunjeno gledati.

preko puta pelena, di je ona robica za klince, mislim da su stajale iznad grudnjaka, ili na skroz gornjoj polici. nekakvo rozo/ciklama pakiranje, ne sjećam se kako se zove, sad sam išla tražiti, ali ne mogu pronaći kutiju. mislim da su koštale nekih 40ak kn.

Mali Medo avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj dambo prvotno napisa
    Citiraj Mali Medo prvotno napisa
    čije su to od 40kom?

:shock:

(kršitelj koda)ov komplet 10 posudica + poklopci + 2 adaptera za izdajalicu u getrou = 99,99kn
    Boots-ove naručene iz engleske

Mali Medo avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja stalno visim na e-bayu i za nekog nešto naručujem.
    Glavni sam broker u kvartu 8)

Ako nekom treba pomoć oko narudžbi može mi se javiti na pp.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Lapis prvotno napisa
    u mileru u cc1 ima sigurno. ako pitate reći će da nemaju, neki će vas i zbunjeno gledati.

preko puta pelena, di je ona robica za klince, mislim da su stajale iznad grudnjaka, ili na skroz gornjoj polici. nekakvo rozo/ciklama pakiranje, ne sjećam se kako se zove, sad sam išla tražiti, ali ne mogu pronaći kutiju. mislim da su koštale nekih 40ak kn.

A kad si ih kupila? Ja već dva mjeseca obilazim Muellere, prvo su u cc1 imali samo cijenu, mjesto na polici je bilo prazno, pa su poslije maknuli i cijenu.Zadnjih dva tjedna više i ne tražim. Sad ih ponovo ima?

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno lene

baš sam išla vidjeti kad sam išla po pelene, i nisu imali, ali mi je žena rekla da će dobiti uskoro.
    što znači uskoro ne znam.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

nema ih, ja bila i rekli su da više neće ni imati. znam da ima medela, u draškovićevoj, mislim da su malo skuplje jer su jako kvalitetni brand no ako nekom stvarno treba zakaj ne

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •