Pozdrav svima!

Ja sam mama Filipa starog 3 godine i Lucije stare 1 mj. Vec duze Vas pratim i redovito citam i trazim odgovore i ucim tu od Vas drage mame.

Već Vas dugo pratim i hvala Vam na pomoci koju sam pronasla kod nekih svojih nedoumica i neznanja oko raznih tema pogotovo oko dojenja.
Filipa nisam uspjela dojiti jer nisam imala znaje i iskustvo kao sada a bojala sam se suociti sa problemom, kako to glupo zvuci sada, al bila sam neiskusna, nakon sto je Filip dobio zuticu u rodilistu pa smo ostali duze sa jedanaest je dana zavrsio u zaraznoj sa E coli tako da je bio nadohranjivan a ja sam se trudila ga dojiti i odlazila cetiri puta na dan u zaraznu dojiti al on je bio taman nahranjen jer kako su mi sestre govorile nisam stigla navrijeme a on je plakao :/ (apartman nisam uspjela dobiti)

Zato Luciju dojim i jako smo zbog toga sretne i ona je dobila E coli i ostale smo zajedno u zaraznoj bolnici i nastavile dojiti, izborila sam se ovaj puta da ostanem sa svojom mrvicom nisam se dala i dobile smo apartman. Sve se moze samo treba biti uporan, a to sam naucila tu od Vas. Hvala Vam moje Rode!!