Evo da se i ja javim :D (i predstavim, iako me već neki znaju).
Sretna sam mama trogodišnjeg prekrasnog sina Elijaha kojeg naravno volimnajviše na svijetu!
Forum pratim nekoliko mjeseci, a ulogirah se relativno nedavno.
Veliki pozdrav svima![]()
Evo da se i ja javim :D (i predstavim, iako me već neki znaju).
Sretna sam mama trogodišnjeg prekrasnog sina Elijaha kojeg naravno volimnajviše na svijetu!
Forum pratim nekoliko mjeseci, a ulogirah se relativno nedavno.
Veliki pozdrav svima![]()
ahoj!
dobro dosla. bas citam tvoj blog. imamo puno zajednickih stvari (obitelj, nasilje i to) ali mislim da si puno hrabrija od mene.
![]()
super petra, dobrodošla!
čitala sam tvoj blog - prirodni porod
Elijahu
heeej! :D
pa evo da ti i tu poželim dobrodošlicu!
Dobrodošla![]()
![]()
dobrodošla! baš super da si nam se pridružila! :D
joj, hvala vam na tako lijepoj dobrodošlici! sad sam se sva raznježila i razveselila kad sam pročitala vaše gornje postove...za stvarno...
![]()
ak vas kaj zanima, slobodno pucajte (ne doslovno)
mikka, hvalamikka prvotno napisa
![]()
... jedna od mojih motivacija za pisanje bloga je bila želja da se više ljudi usudi progovoriti, osvjestiti i ohrabriti za promjenu. nasilje ne bi trebalo tolerirati, ali dijetetu je teško boriti se... zato, po mom mišljenju, nikad dosta kampanja i javnih razgovora o obiteljskom nasilju (bilo koje vrste)
...ponekad je nekome dugačak put do izgradnje vlastite jakosti (kao meni), ponekad krači, ponekad se ne izgradi, a netko ga možda ima od rođenja. kažu da se najbolje uči iz vlastitog iskustva, al super je kad se nešto i iz tuđeg... zato mi je drago ako nekoga čitanje moje autobiografije potakne na nešto pozitivno u bilo kojem smjeru
:D Bok, susjedo! Baš mi je drago da si nam se pridružila. Kako vam ide s platnenim?
anima prvotno napisa
![]()
bimba iaia prvotno napisa
![]()
Hvala na dobrodošlici!diči prvotno napisa
I hvala na komplimentu... je neobično je, ja znam još samo onog glumca Elijaha Wooda (nismo dali po njemu) iz "Gospodara prstenova", a u Hr ne znam nijednog. to je inače Ilija po naški, a Elijah je na hebrejskom i znači "Bog je Jahve" ili "Bog Jahve"...
"Eli" znači Bog, a "jah" Jahve...
Jel netko zna još nekog Elijaha? Bilo bi mi baš simpa...
heej!Olivija prvotno napisa
ma sa platnenima nam nije baš išlo jer su mu bile premale te koje sam kupila i nisu baš dobro upijale, pa sam ih poklonila svojoj kumi koja ima curicu od 7 mjeseci. bit će joj dobre za neko određeno vrijeme... od prije tjedan dana sam odlučila skinuti mu i tu jednu preostalu noćnu pelenu, prvenstveno zbog nekog osipa kaj je imao, ... nije da nam baš ide sa nezapišavanjem, ali sam napokon jučer našla načina da se ne opterečujem sa pranjem, luftanjem i sušenjem madraca (i magnoflexa)! :D naime, jučer sam kupila u bauhausu najlon i omotala naš veliki bračni madrac (on spava između nas) i zaljepila selotepom. sad izgleda kao ogroman poklon paket
(osim što sam ispod napravile veeelike rupe u najlonu, da madrac diše). ako se popiša, skinem plahtu i stavim novu.
magnoflex mi se na taj način ne moći mokračom, što mi je najbitnije. magnoflex je deka (sa magnetima) na kojoj spavamo, a stoji na madracu. dakle sad to izgleda ovako... madrac, magnoflex, najlon, plahta. prije je bio isti redoslijed osim što nije bilo najlona.
p.s. Gabrijel je preslatki u avataru
:D Vidjela ja da se suši deka na balkonu, ali sam mislila da samo luftaš! Veliki je on dečko: bude on to brzo pohvatao...
a dobra si...Olivija prvotno napisa
![]()
ma ne bi ja sad tu nešto šizila zbog te deke da se može oprati u veš mašini, ali ne može. a i da nije koštala 4500 kn. :/
jedva sam bila muža nagovorila na nju
frendica mi je rekla da se ne bi trebao odvikavati od noćne dok doji, jer kao mission imposible... nemam pojma. bumo vidli.
Dobrodošla... :D
Je li se ime tvog sina izgovara isto kao i od mistyera Wooda.
I meni je krasno ime, ali baš zbog tog glumca, on mi je baš jako simpa, a i volim LOTR!
hvalaana.m prvotno napisa
![]()
ime od mog sina se izgovara kak se i piše.
a za ovog glumca ne znam kak mu se točno izgovara... čula sam više verzija, tipa Ilajđa, Elaja, Elija... kaj je pravilno, po američki?
Dobrodosla, akasha :D
I ja sam tvoj blog procitala (onda kad je mc stavila link u predstavljanju)
ime "elias" se cita ilajes (u filmu "platoon"). meni se jako svidio izgovor tog imena... da se nisam udala na ovim prostorima, najvjerovatnije bi mi to bio izbor imena za djecaka...
dobro dosla na rodin forum.
inace... petrolozi svih foruma zeljno ocekuju kraj price.nesto kao kraj sage o harry potteru
stoga nemoj nas vise dugo drzati u neizvjesnosti...
![]()
hvala na dobrodošliciRayna prvotno napisa
![]()
i kaj veliš? 8)
hvala na dobrodošliciDolisa prvotno napisa
![]()
tko je mc? :?
hvala i tebi na dobrodošlicimama courage prvotno napisa
![]()
kraj priče vezan za porod ili opčenito o razvoju događaja u životu?
![]()
p.s. super mi je ovo "petrolozi"![]()
još ću se i umislit 8)
Dobro došla !!
A gdje se može pročitati tvoj blog??
mc je mama courage![]()
traktorka, www...![]()
thnx na dobrodoščicitraktorka prvotno napisa
![]()
evo dolisa ti je odgovorila... stisni www u mom potpisu![]()
aaaa-haDolisa prvotno napisa
![]()
a jesam smotana
Dobro nam došla akasha...
i ja čitam tvoj blog (mc me zarazilaal opet, koga nije)
Mislim da tvoj sin ima predivno ime, evo mu jedna velika![]()
Još se mi pišemo...![]()
hvalajadranka605 prvotno napisa
![]()
trebala bi ja dati mc neku proviziju za besplatnu reklamu![]()
sad tek vidim pitanje.
super je blog,odličan.čitala sam ga u jednom dahu,oči me zapekle.
i još usput da kažem-Elijah je prekrasno ime.
hvala ti na komplimentimaRayna prvotno napisa
![]()
p.s. uvijek me zanimalo koliko treba vremenski da se pročita u komadu blog? jer meni se čini kao preveliki zalogaj... imaš dobru koncentraciju![]()
Petra,veliki pozdrav od Nade i Une iz Novog Sada tebi i porodici.
Ja se navukla na tvoj blog a tebe nema.Posebno me intrigira zasto si se razocarala u Saibabu...Ne pises vise Svakodnevice jedne Petre?
Cmk
Puno pozdrava i tebi, draga Nado!majkamara prvotno napisa
Vidim imaš jednu malu (horoskopsku) ribicu... lijepo, lijepo
![]()
da ti odgovorim... svakodnevicu ne pišem već jako dugo, obrisala sam taj blog... a ovaj matični (prošlost) i dalje postoji, samo što ga sad nisam već dugo pisala (3 i pol mjeseca). spremam se stalno, ali nikako da se uhvatim pisanja. kad odem na blog, umjesto da pišem novo, ispravljam ovaj staro; što gramatički, što ovako... neke stvari dopisujem...
ima još toliko toga što bih željela napisati u nastavku; knjiga definitivno nije gotova 8)
Hej pozdrav i od nas! Baš mi je drago da si se priključila forumu. Lijepo se imaj!![]()
[quote="majkamara"] .Posebno me intrigira zasto si se razocarala u Saibabu...
i mene, i menesvojedobno sam isto pitala na mail
![]()
i dalje čekam odgovori jedva čekam da počneš pisati
![]()
i ja bi procitala blog!
ne otvara mi na onaj gornji www
bokic svima...
evo jedno brzinsko javljanje, nemam pristup internetu ovih dana (tjedana), pa da iskoristim jedno pola minute koje upravo kradem![]()
pozdrav svima iz kišne istre, uživamo ko prasci![]()
imaš adresu u "profileu"haribo prvotno napisa
![]()
p.s. popodne kupili krtc za bežč intrn za labtp, pa sad opet imam internet... happy, happy...
jučer sam upoznala sasvim slučajno 4 forumašice na jednoj eko manifestaciji. bilo mi je to prekrasno iznenađenje![]()
evo mene sa topica Saradedevii....
samo da kažem da čitam blog pa kad pročitam javim se![]()
akasha, jako bih voljela s tobom porazgovoriti o puno toga. osobito o dharmi žene![]()
Bok i dobrodošla! I ja sam pročitala tvoj blog, Zbilja me dirnula tvoja priča. Tebi veliki; tvom dečkiću velika
!
Dobrodošla :D
Evo i ja pročitala tvoj blog u komadu, a jedno tri i pol sata treba.
Čestitam ti na hrabrosti i želim sve najbolje tebi i tvojim dečkima.
hvala cure![]()
![]()
baš sam se razveselila kad sam vidjela da se netko ovdje javio nakon dosta vremena... a jesam nekad ko malo dijete 8)
...........
znači treba 3 i pol sata? uh, dosta je to, mada se meni čini i duže, valjda zato što sam ja pisala to tjednima, pa mi se čini kobasica... ali da u biti ima oko 100 stranica u wordu...