~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
puzici moji evo vibrica za vas,joj drzim van fige i stalno cu misliti na vas.
pusice,pusice i pusice
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
puzici moji evo vibrica za vas,joj drzim van fige i stalno cu misliti na vas.
pusice,pusice i pusice
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Suzizana pusice i vama, nadam se da se i vidimo uskoro
ja sam pila na pocetku, nesto "kompatibilno s trudnocom" zbog zubakate prvotno napisa
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve male curke i njihove velike mame!
Puzici moji ili kako da vas oslovim,neznam.
Bila sam danas u Klaicevoj pa neznam jesam li zahalucinirala ili ste i vi bili tamo?Sutra je operacija i ja vam saljem puno puno dobrih vibrica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mislim na vas stalno ,javi nam kako je sve proslo
Pusice
za malu [b]pužicu[/b]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
joj stalno mislim na Puzica, nadam se da je sve dobro proslo.
puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
evo nas doma, sve je prošlo ok, drugi dan se malo rana upalila, pa je skoro morala ostati u bolnici, no uspjeli smo srediti da je s nama, stavljamo obloge i dalje, pustili su nas i u pon idemo ovdje u osijeku na kirurgiju da bace oko, da vide jel sve ok.konci se vade u sri i onda je i ovo iza nas napokon.bilo je teško, puno mojih isplakanih suza, brige, straha, no ona je svo vrijeme bila vesela i nije uopće kužila da ju navlačimo po bolnici i da je bila na operaciji.sreća da je tako, da nije osjetila moju nervozu i paniku...prava mala hrabrica, stalno nas je nasmijavala, kao da nam je željela reći da je sve ok, da se ne brinemo![]()
želim još samo reći riječi hvale za osoblje u klaićevoj na kirurciji, dr. C i sestre na odjelu su bili sjajni, ulijevali su povjerenje, sestre su se brinule za tu dječicu, mazile ih i pazile...
Tonkicazg, Kate
kaj ima novoga, niš se ne javljate!! kaj znači da je sve pet? ak je hvala Bogu!
puse![]()
Tako i ja razmišljam, pa ne pitamniš se ne javljate!! kaj znači da je sve pet? ak je hvala Bogu!![]()
ali voljela bih znati.![]()