Držim fige svim zabrinutim mamama i tatama, te njihovoj dječici da se što prije riješe hemangioma. Kod moje djevojčice pedijatrica je primjetila hemangiom na nosiću pri prvom redovitom sistematskom pregledu (bila je stara mjesec dana). Odmah nas je uputila u Klaićevu budući je hemangiom pokazivao tendenciju rasta i postojala je mogućnost deformacije nosa i cijelog lica. Problem je bio još veći budući da je moja kćer bila prerano rođena i u trenutku operacije imala je svega 3 kg. Doktor nam je napomenuo da se jednom operacijom rijetko uspije skinuti cijeli sloj hemangioma. Operacija je obavljena u hitnom postupku, bila je uspješna, išli smo svaki treći mjesec na kontrolu, potom svaki šest, pa godinu, a prošle godine smo bili posljednji put (sada malena ima 7 godina), te je ustanovljeno da više nema šanse za ponovni rast. Na nosiću imamo jedan manji ožiljak. U trenutku kad sam doznala da mi dijete mora na operaciju, a tek je izašla iz bolnice bilo mi je koma, ali danas sam sretna da smo hemangiom otkrili na vrijeme i operirali ga.