da li nakon poroda idem na kontrolu svom soc. ginekologu ili dr koji mi je vodio trudnoću?
na otpusnom pismu piše 'nadležom ginekologu'.. :?
i može li mi netko reći u čemu se sastoji pregled (uzima li se papa...itd).
da li nakon poroda idem na kontrolu svom soc. ginekologu ili dr koji mi je vodio trudnoću?
na otpusnom pismu piše 'nadležom ginekologu'.. :?
i može li mi netko reći u čemu se sastoji pregled (uzima li se papa...itd).
Javljaš se na pregled svom uobičajenom ginekologu (socijalnom ili privatnom-ovisno gdje ideš).Pregled je klasičan, rukom se opipava da li se maternica vratila u normalu, uzima se razmaz, meni papu nije radila.
I to ti je to. Ništa drugačije od redovnih gin.pregleda.
kome hoćeš, zapravo. ja sam išla onoj koja mi je vodila trudnoću jer mi je socijalna
i meni je napravila uzv, a papu isto nije radila.
ja taj pregled koji spominješ obavila kad je mala navršila dvi i po godine![]()
bez obzira kad si rodila, ginekološki pregled i PAPA test trebaju se obaviti barem jednom godišnje.ja taj pregled koji spominješ obavila kad je mala navršila dvi i po godine
sve ja to teoretski znam, ali praktično me malo zezaLutonjica prvotno napisa
![]()
nemoj da te zeza, to je pregled koji ti može doslovce spasiti život, probaj tako razmišljati
ja bila, pegledao me "ručno" i UZV.....rekao da dođem na PAPU nakon 3-e menge (još čekam prvu)...
iako sam bila na PAPI 4 mjeseca posjle poroda zbog čudnog iscjetka, al sve bilo u redu...
Ja bila nakon 7 tjedana kog ginića koji mi je vodio trudnoću (pregled, UZV i PAPA)
Ja bila nakon 7 tjedana kog ginića koji mi je vodio trudnoću (pregled, UZV i PAPA)
dizem
meni ne pise nadleznom, samo mi pise pregled.
sad kome? dr. u bolnici koji mi je vodio trudnocu, privatnom koji mi je vodio trudnocu dok me bolnica nije preuzela, soc. koji mi je samo pisao uputnice?
prvi put sam rodila CR i znam da sam na kontrolu isla u petrovu. sad da li zbog CR ili jer sam kod njih lezala, ne znam, al na kraju nemam pojma kome ici![]()
pa idi gdje ti se svidja. nije poanta u doktoru nego u pregledu.
je, al je razlika u proceduri. ak moram u bolnicu, treba mi uputnica, zato pitam.
ma ne moras u bolnicu, sto bi morala u bolnicu? odi ili svom socijalcu ili svom privatniku.
ok, tnx.
naime, ne koristim soc. osim za uputnice u trudnoci...