-
Osoblje foruma
ja sam probala odgonetnuti da li ima veze s kretanjem. sto se vise krecem ili manje. pa sam mislila da me vise boli ako se taj dan vise krecem.
jer nakon 4 dana sto sam prakticki lezala u krevetu jer sam bila bolesna, izasla sam van u setnju i navecer vidjela zvijezde prilikom svakog okretanja.
eh...onda sam nocas dozivjela ono sto sam u prvoj trudnoci na kraju, a to je, ne samo bol i nemogucnost okretanja i ustajanja, vec i hodanja. a doma sam i lezim s malom, jer je sad mala bolesna.
al stres mi nije pao na pamet, jer jucer sam nasla trag sluzi na wc papiru i cijelo vece bila u "grcu".
ono sto meni pomaze je lopta. i u sred noci kad se ne mogu okrenuti niti ustati, leci na ledja i rasiriti noge u preponama. rastegnuti ih. takodjer mi pomaze imati jastuk medju nogama ALI i cesto mjenjati poze jer sam skuzila da predugo u jednoj pozi s jastukom stvara kontraefekt pa mi bude jos gore.
evo sada je vec popodne, a ja jos uvijek osjetim bol dok hodam i jedva hodam. inace bi jutarnja bol prestala u roku pola sata, dok si napravim kavu. i vratila se opet navecer.
-
Meni tijelo valjda sada turbo osjetljivo na stres, nažalost u ovoj trudnoći me nije zaobišlo nekoliko stresnih situacija pa sam tako skužila. Odmah krene stiskati, zatezati, boliti, bože sačuvaj
Nekad i kad mislim da sam cool oko nečega po tome kužim da trebam odmak, smirenje ili štoveć.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma