Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Pozdrav budućim mamama

nataly-x

Početno Pozdrav budućim mamama

Pozdrav,ja sam nova ali vas dosta dugo pratim.Tako ste mi sve drage i kao da vas poznajem osobno.Zanima me dali je neka od vas kod dr Vlašića?Koliko vidim većina vas je kod Vlastelića ili nekoga drugoga.Naručena sam za 23 na folikumetriju,po prvi puta i odmah mi je rekao da će inseminacija vjerovatno biti 25????? :?ne kužim ništa kako on to misli.Inače obavila sam sve pretrage osim šta nisam vadila hormone,hsg,kojim su mi utvrdili da je desni jajnik neprohodan,doc me odmah naručio za laparoskopsku dijagnozu koja je potvrdilo isto,kod MM sve super i više nego dobro,i sada 3 mj.nakon laparo.odmah inseminacija.Bezbroj pitanja mi se vrti u glavi,za poludit :? OPROSTITE ŠTA SAM VAS UDAVILA SVOJIM OPŠIRNIM PISANJEM,ali vi stemi jedina nada i snaga da sve to izdržim,nakon 2 god neuspjeha prirodnim putem.Pusa svima[/list][/list][/quote][/url]

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Pozdrav, dobrodošla i čim prije o'šla (standardan "rudarski" pozdrav ovog podforuma! Odakle si? Rijeka pretpostavljam - zbog reference na dr. Vlastelića? Postavi ovo pitanje na KB Rijeka ili zamoli moderatorice da ga tamo prebace. Sretno!

nataly-x

Početno

Da,okolica Rijeke,hvala na savjetu,ne snalazim se baš u ovom pisanju

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Topic ti je gore na vrhu ovog podforuma, stickan kao važno "Potpomognuta u KB Rijeka" - okuplja svu ekipu iz Rijeke i okolice.

nataly-x

Početno

Morat ću ih zamolit da maknu onu temu,ali za sad bitno da sam uspjela pronać foru za koji je i bilo namjenjeno pitanje,neznam kako sam ga uspjela ubaciti tu di jesam :? :?

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Dobrodošla nataly i čim prije ostala trudna !

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

nataly-x dobro došla

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

nataly dobrodošla

enya22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

nataly-x dobrodosla i sto prije se preselila na trudnice!

marči avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •