Citiraj jele blond prvotno napisa
Pa ni ne mislim prestati dojiti.
samo ga hoću odučiti da spava na cici!!!
kuzimo.
no zelimo ti reci da je moguce da je to "spavanje na sisi" posljedica premalog (koliko sam shvatila, jednog- ujutro) podoja po danu.

s druge strane ti zelimo reci da je to premala kolicina mlijeka za tako malu bebu. cak i to sto posisa po noci nije dovoljno. do prije mj. dana je bio iskljucivo dojen, preveliki je rez. bebi je potrebno majcino mlijeko, potrebni su svi sastojci kojih nema u tikvici, jabuci, zitaricama (itd. sta vec on jede) ali ima u mlijeku da bi mogao optimalno rasti i razvijati se. porebna je mastnoca iz njega za razvoj mozga. a nje nema ni u kasicama ni u kravljem mlijeku.

majke koje sumnjaju da im djeca, kada krenu s dohranom, nedovoljno doje, savjetuje se izdajanje i mijesanje dohrane s izdojenim majcinim mlijekom.

nisi mi odgovorila, da li on odbija dnevne podoje ili jednostavno ne doji po danu jer ne trazi?

moguce je da mu rastu zubici ili da mu se dohrana jako svidjela pa ne trazi dojiti, no to je vrsta strajka (vidi ovaj tekst http://www.roda.hr/tekstovi.php?Teks...D=111&Show=237)

da li je naglo prestao dojiti po danu?
koliko dugo vec ne doji po danu?

to sto ti odlazis na posao, ne znaci da on mora izbaciti dnevne podoje. dojite ujutro, pa kad se vratis sa posla, pa prije spavanja....

takodjer imas zakonsku odredbu koja regulira pauzu za dojenje i imas svako pravo na nju.