Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1264

Tema: liječenje ovisnosti o slatkom

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    silkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Onda je jasno!I ja sam ovisnica!
    Usput,da kažem da sam dugo i dugo radila na tome da izbacim makar čokoladu.U stvari sam gadila sama sebi čokoladu.I nekako sam i uspjela.Sad ne jedem čokoladu,možda kockicu tu i tamo(ali samo ako nema ništa drugo u blizini).Ali zato je uvijek neki kolač u frižideru.Tješim se da je opet zdravije 2-3 (ili 4 ako je jako fin) kolača dnevno zdravije nego čitava čokolada.A vjerujte da sam znala pojesti i čoksu od 300gr sama samcata.Kockicu po kockicu....

*meri* avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj silkica prvotno napisa Vidi poruku
    vjerujte da sam znala pojesti i čoksu od 300gr sama samcata.Kockicu po kockicu....
    valjda red po red tako bar ja to rjesim

hajde Apsu recept, kako si se rjesila ovisnosti???

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

A sad da razvezem moju pricu...znaci, rodila prije godinu dana i ostala na 80 kg. U trudnoci sam jela normalno, nista orevise. Ali nakon trudnoce...strasno, apetit mi je narastao, a ja sam se picela prejedati i to je do danas ostalo tako. Prejedam se sa slatkim,a da stvar bude gore, to mi se desava i u snu, znaci dok spavam, odlazim u kuhinju, otvaram ormare i tamanim slatko. Vracam se u krevet i unutro nadjem mrvice keksa, razmazanu cokoladu po plahti i slicno. Malo tko je imao takvo iskustvo, a bila sam i kod svog psihologa, ali zena mi je rekla da je to za nju poremecaj spavanja. Meni je to opet nesto podsvjesno, imam osjecaj da sve frustracije rjesavam hranom i da je hrana za mene utjeha.

Ima li tko takvo iskustvo ili da sjednem i placem od muke jer ne vidim kad cu prestat?

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj lavko prvotno napisa Vidi poruku
    A sad da razvezem moju pricu...znaci, rodila prije godinu dana i ostala na 80 kg. U trudnoci sam jela normalno, nista orevise. Ali nakon trudnoce...strasno, apetit mi je narastao, a ja sam se picela prejedati i to je do danas ostalo tako. Prejedam se sa slatkim,a da stvar bude gore, to mi se desava i u snu, znaci dok spavam, odlazim u kuhinju, otvaram ormare i tamanim slatko. Vracam se u krevet i unutro nadjem mrvice keksa, razmazanu cokoladu po plahti i slicno. Malo tko je imao takvo iskustvo, a bila sam i kod svog psihologa, ali zena mi je rekla da je to za nju poremecaj spavanja. Meni je to opet nesto podsvjesno, imam osjecaj da sve frustracije rjesavam hranom i da je hrana za mene utjeha.

Ima li tko takvo iskustvo ili da sjednem i placem od muke jer ne vidim kad cu prestat?
    Meni to izgleda kao poremecaj melatonina i serotonina .Obzirom na terapiju koju uzimas bilo bi dobro da poslusas psihologicu i prvo krenes u tom smjeru.
    Posljednje uređivanje od sirius : 15.10.2015. at 09:34

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •