Evo sad jedne zabavne teme, ali opet u duhu ovog PF-a ...
Naime, pred nekoliko dana su me pocela boljeti koljena, tesko mi je uopce kleknuti na njih i razmisljao sam otkud sad to, do vraga, pa nisam radio nikakve vjezbe, nisam nigdje pao ...
I onda se sjetim - Zrinka u zadnje vrijeme ucestalo kaka u gacice, ponekad i 7-8 puta dnevno. I sve te pokakane gacice treba isprati u kadi prije nego sto se stavi u posebnu kantu za popisane i pokakane stvari koje poslije idu u ves masinu. A ja se kod ispiranja tih gacica uvijek naslonim koljenima na kadu i tako provedem tih 1-2 minute kad je veci dio moje tezine oslonjen samo na koljena o kadu ... i eto bolova u koljenima.![]()
![]()
![]()
Ovo je sasvim sigurno jedna od bizarnijih profesionalnih "povreda" u mojem roditeljskom zivotu, no bilo je i ozbiljnijih. Sjecam se vise direktnih pogodaka u oko djecjim prsticima (u tome je Vedran bio sampion, Zrinka manje), jednom sam dobio direktan udarac djecjom rukom s ispruzenim prstima u vrat, u dusnik, pa sam ostao bez zraka, bilo je vise kvrga (jednom je Vedran bacio lopticu na stalazu, pogodio svjecnjak koji je pao meni na glavu ...), a bogami i bolova u ledjima nakon nosenja njih oboje.
Kakva su vasa iskustva na ovom polju?![]()