-
Kad prestaje "trpam sve u usta" faza?
Stavlja u usta sve sto stigne i cini mi se da to traje vjecnost. Ok kad smo u kuci, tad osim pokoje mrvice
nema nista drugo sto bi mogla zgurati jer su sve manje igrackice i sicusne stvarcice na sigurnom upravo iz tog razloga da ih ona ne bi mogla progutati. Problem je kad smo u gostima. Npr. neku vece smo bili kod prijatelja koji isto imaju malu djecu ali po kuci imaju svega i svacega za udaviti se, a djeci naravno ne pada na pamet da to stavljaju usta. Dva puta me presjeklo jer je Ida zgurala neku kockicu. Citavo vece sam provela piljeci u nju, zvace li nesto...
Pricom i objasnjenjima ne postizemo nista.
Imate li neki savjet kako joj dokazati da se to ne smije (ima 16,5 mjeseci), a ako ne kad ta faza prolazi?
-
Ne možeš joj dokazati da se to ne smije, to je valjda potreba. Takav je i Andrija. Sve je u ustima. Proći će jednog dana
(a do tada budno pazimo da se s nečim ne udavi).
-
Ne znam ti reci kad prestaje, ali moj A. to vec dugo ne radi. Napravit ce jedino ako ga gledam pa namjerno strpa nesto u usta, inace stvarno to ne radi vec mjesecima. Dok sestrina kcer, 2 mj mladja, uredno sve trpa u usta i naravno da joj se ne moze dokazati, nego samo cekati da prodje faza...
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma