Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Kad prestaje "trpam sve u usta" faza?

Ivanchica avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno Kad prestaje "trpam sve u usta" faza?

Stavlja u usta sve sto stigne i cini mi se da to traje vjecnost. Ok kad smo u kuci, tad osim pokoje mrvice nema nista drugo sto bi mogla zgurati jer su sve manje igrackice i sicusne stvarcice na sigurnom upravo iz tog razloga da ih ona ne bi mogla progutati. Problem je kad smo u gostima. Npr. neku vece smo bili kod prijatelja koji isto imaju malu djecu ali po kuci imaju svega i svacega za udaviti se, a djeci naravno ne pada na pamet da to stavljaju usta. Dva puta me presjeklo jer je Ida zgurala neku kockicu. Citavo vece sam provela piljeci u nju, zvace li nesto...
    Pricom i objasnjenjima ne postizemo nista.
    Imate li neki savjet kako joj dokazati da se to ne smije (ima 16,5 mjeseci), a ako ne kad ta faza prolazi?

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Ne možeš joj dokazati da se to ne smije, to je valjda potreba. Takav je i Andrija. Sve je u ustima. Proći će jednog dana (a do tada budno pazimo da se s nečim ne udavi).

Mum2Be avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ne znam ti reci kad prestaje, ali moj A. to vec dugo ne radi. Napravit ce jedino ako ga gledam pa namjerno strpa nesto u usta, inace stvarno to ne radi vec mjesecima. Dok sestrina kcer, 2 mj mladja, uredno sve trpa u usta i naravno da joj se ne moze dokazati, nego samo cekati da prodje faza...

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ivanchica mi imamo isti problem
    da poludiš, i kamenčiće i čep od pive i papire i šta god nađe...
    ništa, gledam gledam i gledam posebno u gostima
    nemam pojma kada to prolazi Erik ima 14mj, nadam se da će kužiti više s 2g :/

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •