Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Stenjanje

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno Stenjanje

Imam jedno pitanje pa ako netko ima slična iskustva, da mi malo pomogne. Moja beba ima 3.5 mjeseca i u zadnje vrijeme, otkako je počela brbljati i gugutati, ujedino i ispušta neke čudne zvukove nalik stenjanju. Onak, nisu blagi nježni nego nego hrapavo glasanje, polucendranje koje zna prijeći u plač. Nešto što i sami možemo proizvesti ako puštamo zrak onako polustisnutog grla. Ne izgleda mi baš sretno kad to radi. Inače se patimo s probavom, grčevi, vjetrovi itd. Prije 3 dana samo imali interval od deset dana paklenih popodneva. I da, čini mi se da manje jede mada mi je to teško procijeniti jer smo i na sisi i imamo nadohranu, te nadohrane manje uzima i opće nije zainteresirana ko prije. U sred hranjenja zna početi protestirati što dosada nije radila. Bljucka rijetko, podrigne svaki put nakon bočice. Na težini smo u ova tri mjeseca dobro dobili, čisti prosjek. Popišanih pelena ima i dalje 6, kaka jednom - dva puta dnevno. Užasno sam zbunjena, strah me da nije refluks al opet, kak nakon 3.5 mjeseca može biti refluks :? ?

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

da ti ja ovo prebacim na zdravlje?
    cini mi se da ovdje nitko nis ne zna :/

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ajd pliz. Ona sad opet ok papa, nadohrane je manje al mislim da je to čisto zato kaj nije gladna. Zvukove još uvijek ispušta, to stenjanje - štektanje. Ko da se ljuti i prigovara, tak mi to zvuči. Nemoguće da to nijedna druga beba ne radi :?

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Evo sad sam iskopala u našoj radosnici, nisam se ranije javila, čekala sam da proverim. Nađa je stenjala sa 3.5 meseca, mi smo isto lupali glavu šta bi moglo biti. Dr nam je rekla da je samo otkrila još jedan način glasanja (čula ju je i doktorka kad smo bili na kontroli). Kako došlo, tako prošlo, mislim da nije trajalo ni punih mesec dana.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Sori, evo sad sam našla opet podatak u radosnici - prestala sa nepunih 5 meseci, znači malo više od mesec dana trajalo

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

E, vissnja, uvijek ti uletiš, izgleda da imamo slične bemboline Btw tvoja je preslatka, baš sam ti album looknula, teško je povjerovat da tak nekaj medeno može toliko krvi popit . Znači, proći će. Aj fala bogu, to preglupavo zvuči i svi me redom pitaju: A kaj joj je? Na što ja naravno dobijem lagani slom živaca.

OT: Kališ stoji za Kalemegdan, right?

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj UdavDave prvotno napisa
    OT: Kališ stoji za Kalemegdan, right?
    Da, i hvala na komplimentima, nikako da se nakanim da stavim još sličica.

A vala uvek neka pitanja i nedoumice za te bebe. A i mene najviše nervira kad pitaju šta joj je? Ja da znam šta joj je rešila bih problem

eki3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

I nas Emi tako stenje kad je recimo umoran i treba zaspati,to od 4mj i jos zna nekad (6mj),al nama je to bilo: Gle kak se mali ljuti?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •