Imam jedno pitanje pa ako netko ima slična iskustva, da mi malo pomogne. Moja beba ima 3.5 mjeseca i u zadnje vrijeme, otkako je počela brbljati i gugutati, ujedino i ispušta neke čudne zvukove nalik stenjanju. Onak, nisu blagi nježni nego nego hrapavo glasanje, polucendranje koje zna prijeći u plač. Nešto što i sami možemo proizvesti ako puštamo zrak onako polustisnutog grla. Ne izgleda mi baš sretno kad to radi. Inače se patimo s probavom, grčevi, vjetrovi itd. Prije 3 dana samo imali interval od deset dana paklenih popodneva. I da, čini mi se da manje jede mada mi je to teško procijeniti jer smo i na sisi i imamo nadohranu, te nadohrane manje uzima i opće nije zainteresirana ko prije. U sred hranjenja zna početi protestirati što dosada nije radila. Bljucka rijetko, podrigne svaki put nakon bočice. Na težini smo u ova tri mjeseca dobro dobili, čisti prosjek. Popišanih pelena ima i dalje 6, kaka jednom - dva puta dnevno. Užasno sam zbunjena, strah me da nije refluks al opet, kak nakon 3.5 mjeseca može biti refluks :? ?