Pokazuje rezultate 1 do 31 od 31

Tema: Pripravci koji povećavaju broj i brzinu spermija

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno Pripravci koji povećavaju broj i brzinu spermija

Pozdrav drage rode!

Vjerujem da među vama ima iskusnih koje već znaju odgovor na pitanje iz naslova. :D

Pročitala sam da pomažu neki vitamini, minerali, ali ne znam koji i u kojoj kolicini. Zatim navodno pomaže piskavica, orasi, bademi... Al ne znam nista podrobnije o tome. :?

Molim vas isto za informaciju koji homeopatski pripravci mogu pomoci.

Vjerujem da bi mnogim muzevima to bilo zgodno procitati ovako na jednom mjestu.

Pa, ajmo cure..

Pomaze:

1. C vitamin - 1 gram dnevno
    2. E vitamin ...

Dalje ne bih znala.

... al racunam na vas, naravno! :wink:

dorena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

l-carnitin i l-arginin, to su aminokiseline koje pojacavaju brzinu sperica (navodno)

mamma Juanita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Uz sve već navedeno, cink i selen su isto bitni za spermiće. Mislim da se preporuča uzimati i nekakve multivitamine/minerale uza sve to.
    Od homeopatskih lijekova, mogu samo napisati ime lijeka kojeg je uzimao MM (injekcije), a zove se Neysexan ( mislim da je njemački proizvođač).

mamma Juanita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I da ne zaboravimo: nositi bokserice umjesto slip gaća i izbjegavati sve što može pregrijavati testise (tipa sauna i vruće kupke ); ne cigarete i ne alkohol.

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Jedna mr.pharm. kaže da je pokretljivost spermija jedan od bitnih čimbenika neplodnosti kod muškarca. No, jako je važan način življenja i način ishrane.

Što se tiče pripravaka, koriste se:

1. više doze vitamina C 2-4 gr, koje nikako ne smijete odjednom početi uzimati,već je potrebno polagano uvođenje po 1 gr svakih tjedan dana. Isto tako je nužno i vratiti se na normalnu dnevnu dozu (500 mg). Kod primjene visokih doza može se dogoditi da dobijete dijareju, pa u tom slučaju treba smanjiti dozu.

2. primjenjuje se i cink u dozi od 3 puta po 25 mg, ali je važno da kemijski oblik ne bude anorganska sol, najbolje helirani oblik.

3. koristi se i pivski kvasac, zbog amino kiselina koje su važne za spermatogenezu i vitamina B skupine (postoji u prahu ili tabletama).

:D :D :D

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Sve navedeno smo nabavili i MM sve strpljivo guta 10 tak dana. Jedino ovaj Neysexan, gdje se može nabaviti i koji mu je sastav. Djeluje li? Otvoreni smo za sve ideje koje eventualno mogu pomoći.

mamma Juanita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Jase,
    glavni sastojak Neysexana je, ako se dobro sjećam, neki sastojak testisa u mini dozama. On potiče testise pacijenta da počnu proizvoditi više spermija. Možda se može kupiti i putem interneta, ali MM i ja smo ga naručivali od prijatelja izvana, a injekcije je on dobivao kod dr. Šimetina, homeopata.(jedino kad smo bili na moru- u Domu zdravlja)
    Dolje je njegova adresa, pa ako želiš više informacija pitaj.
    Sretno! :wink:
    dr. Ratimir Šimetin
    Baruna Trenka 4
    Zagreb,
    tel. 4819-346

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Evo, ja pronašla još jedan proizvod koji se zove Maca potent i proizvodi ga Encian, košta oko 70 kn, a više inf na:

http://www.encian.hr

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Super Sanci,

Evo cim smo MM i ja procitali o cemu se radi, odluka je donesena - KUPUJEMO! odmah sutra!!!!!!!!

Kada nam libido frkne u nebesa, bit ce nas svagdje

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Hvala mamma Juanita i hvala Sanči.
    Mamma je li Neysexana pomogao za rođenje tvojih dvoje dječice?
    sretno svima :D Jase

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Zaboravih pripomenuti: može pomoći i proizvod VITASENG. Ima ga u biljnim apotekama i drogerijama. Navodno ih ubrzava... :D

mamma Juanita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj jase prvotno napisa
    Mamma je li Neysexana pomogao za rođenje tvojih dvoje dječice?
    Izgleda da je! :wink: Definitivno sa starijom curicom, a za ovu mlađu nismo trebali posebnih tretmana, izgleda da se MM-u spermiogram trajno popravio. 8)

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi kupili Maca Potent - dvije kutijice, ljudi nas gledali ovako :shock: , kao da smo sexualni manijaci

Bit ce veselo, tralalaala ti dam ti dam ti dammmmm

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Emanuel :D

da to je baš nezgodno, dođu mladi ljudi i odma dvije kutije :shock: , a da samo znaju za što nam to treba

Pahuljica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

A, ima li kakve šanse za one sa nalazima spermatozoida = 0 ? (Dok ne dočekamo druge nalaze i odemo do dr.po njene upute)

TIGY avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Emanuel...ha!ha!... :D ...sretno... :D ... tralalaala ti dam ti dam ti dammmmm ... :wink:
    Pahuljice, ja mislim da treba sve isprobati... :? , jer nikad ne znaš... :wink:
    Mamma Juanita...evo već nekoliko dana pokušavam dobiti dr. Šimetina, ali se nitko ne javlja... :?
    valjda je čovjek na godišnjem... 8)...baš sam baksuz...

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Spermiogram se u svibnju i lipnju popravio, pa ja radila HSG i laparoskopiju i u petak inseminaciju. Ali spermiogram se opet pokvario. Ipak pokretljivost je dobra ali broj sa 16mil/ml u lipnju pao na samo 5 mil/ml. U kojoj ste zemlji naručivali Neysexan? Piskavicu, Zn, C- vit, kvasac, L-carnitin već pije mada je preko ljeta malo zanemario pa ne znam je li moguće da je to pokvarilo nalaz.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Većinu navedenoga smo koristili MM i ja pa se spermiogram popravio sa 4 milijuna na 11 milijuna, ali mislim da je poboljšanje bilo najviše zbog homeopatije. Sada se opet pogoršao jer smo bili prekinuli sa homeopatskim kuglicama na nekoliko mjeseci.
    Na potpomognutoj sam stavila ovaj recept koji je navodno jako djelotvoran:
    2 kapsule cinka i vitamina E se pomiješaju sa 4 velike žlice meda, šakom sjeckanih oraha i malom vezicom peršinova lista. Uzima se mala žličica ujutro i po želji tijekom dana nekoliko puta.
    Sadržaj kapsule cinka se istrese u med, a vitamin E se otopi pa se sve skupa dobro izmiješa.
    Eto, još jedna dodatna tortura za naše junačine .

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Valjda se neće buniti ipak je ljepše jesti orahe i med, nego biti na HSG i stalno držati noge u zraku. Mislim da sam se 100 puta popela na ginekološki stol u zadnje vrijeme, skoro da bi studentima mogla sve pokazati koliko mi je postalo normalno da me svi razgledavaju.

mamma Juanita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj jase prvotno napisa
    Spermiogram se u svibnju i lipnju popravio, pa ja radila HSG i U kojoj ste zemlji naručivali Neysexan? .
    Može se naručiti u Austriji, a u Zagrebu se može naručiti preko ljekarne Frebel, Dolac 9-oni su zapravo posrednici preko kojih možete naručiti gotovo sve lijekove iz inozemstva.

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Draga mamma Juanita. Hvala na odgovoru, ali ja kao obično imam još pitanja. Neysexan se može naručiti i preko interneta npr. www.mycare.de ali tu ima više mogućnosti. Molim te ako se sjećaš navedi koje si koristila i u kojoj količini, da li svaki dan i sl. koliko vremena itd? Ovo su mogućnosti:
    NEYSEXAN REVIT NR16 SOL
    NEYSEXAN Sol Revitorgan 16 Tr.Subst.m.Lsg.M
    Inhalt: 50 Stueck 2393.83 EUR

NEYSEXAN NR16 SOL L
    NEYSEXAN Sol L Revitorgan 16 Amp.
    Inhalt: 1.5 ml
    Grundpreis: EUR 4393.33 pro 100 ml 65.90 EUR

NEYSEXAN NR16 SOL L
    NEYSEXAN Sol L Revitorgan 16 Amp.
    Inhalt: 50X1.5 ml
    Grundpreis: EUR 3191.77 pro 100 ml 2393.83 EUR

NEYSEXAN REVIT NR16 ST 1-3
    NEYSEXAN St. I,II,III Revitorgan 16
    Inhalt: 5X2 ml
    31.95 EUR

NEYSEXAN REVIT NR16 SOL
    NEYSEXAN Sol Revitorgan 16 Tr.Subst.m.Lsg.M
    Inhalt: 1 P 65.90 EUR

NEYSEXAN REVIT NR16 ST I
    NEYSEXAN St. I Revitorgan 16 Amp.
    34.34 EUR

NEYSEXAN REVIT NR16 ST II
    NEYSEXAN St. II Revitorgan 16 Amp.
    34.34 EUR

NEYSEXAN REVIT NR16 ST III
    NEYSEXAN St. III Revitorgan 16 Amp.
    34.34 EUR

Dakle neke su Sol, ove skuplje su pretpostavljam velika pakovanja, a u ovim je svugdje 16 Amp, 5x2 ml razlikuju se u ST III ili ST II ili 1-3 ja to stvarno ne kužim. Molim te pomozi da znam što trebam naručiti

mamma Juanita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

draga jase, fakat je lista poduža :shock: , ali ja ti zbilja ne znam koji točno od ovih lijekova je bio u pitanju, a kutiju nisam sačuvala .
    ali šaljem ti na pp tel. br. onoga koji će znati .

Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Lucija Ellen prvotno napisa
    Zaboravih pripomenuti: može pomoći i proizvod VITASENG. Ima ga u biljnim apotekama i drogerijama. Navodno ih ubrzava... :D
    E, ovo me zanimalo. Baš se nedavno počeo reklamirati na TV-u, a mi nedavno dobili spermiogram gdje imamo 60% nepokretnih i samo 10% brzo progresivnih.
    Trebali bismo ih nekako ubrzati, možda ovo pomogne.

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

dali netko ima iskustva s ovim njemačkim proizvodom?od čega se sastoji?koliko dugo piti i sl?

Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Pošalji PP TYGY, ona je na svom blogu pisala da je NJM koristio injekcije.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Pozdrav, evo ja sam novi ovdije na forumu a našao sam ga preko tražilice tražeći podatke o Vitaseng-u.

Pročitao sam da i na tržištu postoji nešto slično pod nazivom "For Men" i "Vitalizer"

O Vitalizeru sam nešto pročitao i čini mi se preenapuhana tableta raznim sastojcima i nekako mislim da čak i nebi pomogla.

Interesira me da li je tko probao neku od navedenih i kakva su iskustva.
    Inače imam dosta problema sa erekcijom i libidom.

Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

MM je pio FOR MEN, ali nismo nakon toga više radili spermiograme, pa ne znam jel imalo kakvog utjecaja, ono što znam da ni nakon toga nismo zatrudnjeli, a prošlo je već dosta vremena.

Osoblje foruma pujica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Zahvaljujem, idem sada pogledati. :D

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Rene2 prvotno napisa
    MM je pio FOR MEN, ali nismo nakon toga više radili spermiograme, pa ne znam jel imalo kakvog utjecaja, ono što znam da ni nakon toga nismo zatrudnjeli, a prošlo je već dosta vremena.
    Meni se čini da svi ti preparati rade na principu nekih afrodizijaka. Možda i imaju učinka na količinu spermija ali za to mislim da je potrebno piti nešto drugo. Internet je dovoljan izvor informacija i mislim da se sve može saznati preko njega. Zdrava prehrana i tjelesna aktivnost su važni čimbenici, a cigarete skroz izbaciti, a i alkohol također.

Čitao sam svašta na internetu, zbilja se svega nađe ali neću ništa preporučati jer ne znam kako što djeluje.
    Neznam, nećete ništa izgubiti ako probate svaki dan uzimati žlicu meda, ili dvije ali i nekakve vitamine, B, E, C. U medu ima zbilja svega a uz to bi trebalo uzimati neku hranu bogatu vitaminima ili nekakve vitaminske preparate jer u medu baš nema vitamina. Ima, ali ne jako puno.

Ja imam problema sa libidom i erekcijom, kada rješim taj problem ću vidjeti kako stojim sa spermijima . Nadam se da je dobro. Kuc kuc kuc.

Pušenje i alkohol sam izbacio. Pušenje totalno izbacio, a alkohol rijetko pijem.

Ako tko ima još kakav savjet vezan za poboljšanje libida i erekcije bio bih zahvalan.

Pozdrav.

dorena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pogledajte na netu "tribestan" tbl, navodno poboljsavaju pokretljivost za vise od 40 %.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •