O ratnim zločincima na hrv. ulicama uopće ne želim raspravljati jer nije mjesto,ali ne mogu ne podsjetiti na ratne zločince iz Srbije ili Bosne.
jel ti živiš u srbiji ili bosni ili u hrvatskoj? konkretno na hrvatskim ulicama, gdje ja šećem sa svojim djetetom mi smeta kad pored mene prolazi osoba koja je i sama priznala da je pucala desetogodišnjem djetetu u potiljak il kad na kavici do mene sjedi osoba koja je pucala ženi u glavu. to što neki "škorpion" iz paravojnih postrojbi, koji su harali oko srebrenice, ovih godina (slobodno) šeta po šidu - to je briga neke matere (tj. pravedoljubne osobe, a ne sumnjam da takvih nema s one strane) iz tog mjesta (države), meni osobno nije nikakva utjeha niti opravdanje (mada ne velim da ne bih voljela da i tog zločinca stigne ruka pravde).

u ovom se ne slažemo, za mene to nije način, barem ne koji bi bio provediv u ovom trenutku, možda u budućnosti. Samo bi donijelo još problema.
ok. prihvaćam tvoje mišljenje.

protiv vjeronauka, koji valjda nije obogaćivanje znanja i vidika , dok se uvođenje ćirilice objeručke dočekuje jer se, na taj način šire naši horizonti
radi se o slovima, a ne o sadržaju napisanog. neće djeca na ćirilici čitati memorandum SANU il šešeljevu autobiografiju, nego će naučiti te znakove.

ne kao predmet na kojem će se pisati isključivo ćirilicom
ma i engleski nek pišu na ćirilici