jel ti živiš u srbiji ili bosni ili u hrvatskoj? konkretno na hrvatskim ulicama, gdje ja šećem sa svojim djetetom mi smeta kad pored mene prolazi osoba koja je i sama priznala da je pucala desetogodišnjem djetetu u potiljak il kad na kavici do mene sjedi osoba koja je pucala ženi u glavu. to što neki "škorpion" iz paravojnih postrojbi, koji su harali oko srebrenice, ovih godina (slobodno) šeta po šidu - to je briga neke matere (tj. pravedoljubne osobe, a ne sumnjam da takvih nema s one strane) iz tog mjesta (države), meni osobno nije nikakva utjeha niti opravdanje (mada ne velim da ne bih voljela da i tog zločinca stigne ruka pravde).O ratnim zločincima na hrv. ulicama uopće ne želim raspravljati jer nije mjesto,ali ne mogu ne podsjetiti na ratne zločince iz Srbije ili Bosne.
ok. prihvaćam tvoje mišljenje.u ovom se ne slažemo, za mene to nije način, barem ne koji bi bio provediv u ovom trenutku, možda u budućnosti. Samo bi donijelo još problema.
radi se o slovima, a ne o sadržaju napisanog. neće djeca na ćirilici čitati memorandum SANU il šešeljevu autobiografiju, nego će naučiti te znakove.protiv vjeronauka, koji valjda nije obogaćivanje znanja i vidika , dok se uvođenje ćirilice objeručke dočekuje jer se, na taj način šire naši horizonti
ma i engleski nek pišu na ćirilicine kao predmet na kojem će se pisati isključivo ćirilicom![]()