Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: kasalj, noc! help!

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno kasalj, noc! help!

treba mi brzinska pomoc!
    malac kasljuca po malo danas, a sada ga je navecer uhvatilo ful ( naravno, po noci ). Nemam nikakve ljekove niti sirupe za njega ni za sebe... dakle sta mogu napraviti da prebrodimo ovu noc, pa cu sutra u apoteku?
    Evo sto sam napravila do sada:
    dala mu karamelizirani secer da popije ( natjerala mu 2 zlicice niz grlo, nije htio ni to.. )
    stavila sam mu kapulu pored glave ( inace nam je koristila za odcepljivanje nosa ).. e da, nos mu nije zacepljen, dakle samo kaslje i to je sada poceo zrelo kasljati
    povisila sam mu jednu stranu madraca ( isto sam cula da je to dobro )

sta jos napraviti??? imam panadol za bebe i prospan za odrasle kod kuce.

i da, on ima 10 mjeseci!

POMAGAJTE

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno Re: kasalj, noc! help!

prospan sirup je i za dojenčad i malu djecu. Mi imamo jaki kašalj i uzimamo pola žlice prospana po preporuci pedijatra.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno Re: kasalj, noc! help!

I imamo 4 mjeseca

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Mnogo tecnosti da popije,sto vise to bolje.

Tea avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

probaj dobro navlažiti sobu, ako imaš ovlaživač ili ručnike na radijatore...

meni ines obavezno od špinanog šečera povrača (al baš povrača- ne da joj se ne sviđa, nego joj škodi), luk ok- al to je za prehladu a ne za kašalj, al ne može naškoditi i možeš očekivati temperaturu, pa često provjeravaj dijete. u slučaju temperature, a ako nemaš ni za to ništa, ćeš morati otići u dežurnu apoteku :/

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

noc je prosla puuuno bolje nego sam mislila., bila su 2 - 3 kratka budjenja uz malo placa i to je to.. temp. nije dobio i cini mi se da je sve u svemu jako dobro spavao., mislim da je mozda naj zasluznije sto sam mu podigla jednu stranu madraca jer se nakon toga nije budio nekoliko sati..

eto, danas mu dajem caj od sljeza i onog secera, spricam fiziolosku u nos, pa cemo sutra doktoru ako krene opet...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •