Ima li tko ovakvu autosjedalicu i kakva su iskustva?
http://www.njuskalo.hr/index.php/uka.../slika/0#slike
Ima li tko ovakvu autosjedalicu i kakva su iskustva?
http://www.njuskalo.hr/index.php/uka.../slika/0#slike
nemam iskustva sa ovom sjedalicom
ali me zanima da li misliš kupiti baš ovu na slici ili samo takvu?
ako misliš kupiti baš ovu, ja ti je nikako ne bi preporučio.
naime koliko vidim ova sjedalica na slici nema niti jastučiće na remenčićima niti jastučić koji dolazi među noge (pretpostavljam da je ovo rabljena sjedalica, a ako je upitna joj je i povijest ukoliko kupuješ preko interneta).
Je ne znam koji je to model. Već 2006. (tad smo mi kupili prvu AS) nije bilo ovakvog modela za kupiti, pa je pitanje koliki joj je vijek trajanja.
A i nikad ne bi tako kupovala AS, šta znaš je li bila u sudaru ili ne, zadovoljava li norme... Drugo je kad kupuješ tu na Rodi, opet se nekako "znamo" međusobno.
dobit ću je od prijateljice (dakle, što se sudara tiče, pouzdano znam da nisu imali sudar). Godište je 2005. To je još ok. I nije puno korištena. ono što me brine jest da li se daa dobro uglaviti? Frendica veli da, ali kad sam u subotu na rodinoj provjeri auto sjedalica vidjela koliko jako se treba zategnuti, tj. koliko čvrsta sjedalica treba biti, više u ništa nisam sigurna
ne mora biti rabljena, ja sam istu ovakvu gledala neki dan u Tintiliniću, iz kompleta trio CT01.... nema uopće jastučiće niti podmetače.... zbog čega sam je odmah prekrižila.daddycool prvotno napisa
Drugi model ima jastučiće, podmetače, čak i bazu, ali naravno 700 kn skuplji
jedini problem koji se pojavljuje uz tu sjedalicu, al nema veze s njom, je kod vozila prekratak pojas.
ona je nesto duza.
stoga, iva, isprobajte ju u autu.
te ces rijesiti dilemu.![]()
Ja sam za oboje koristila takvu (sličnu) iz 2003 g.. Moje je iskustvo: izvrsno se dala postaviti u auto (to moraš provjeriti), čvrsta, kvalitetna plastika, kvalitetne i izdržljive navlake. Jastučić koji ide između nogu bi trebala imati (pitaj kolegicu), na ramenima nisam ni ja imala. Ako je na poklon mislim da će ti biti u redu, samo se pobrini da ju naučiš dobro montirati.
Super sjedalica, kao i kolica na koja se stavlja.![]()
Ja sam baš taj komplet kupila i isto nije bilo ničegtinkie winkie prvotno napisa
![]()
A što se tiče postavljanja valjda ovisi o autu-meni je remen čak i od Fiat punta dovoljno dug,ali mi se sjedalica često rasklimavi![]()