Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Dječja autosjedalica CHICCO

iva2405 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno Dječja autosjedalica CHICCO

Ima li tko ovakvu autosjedalicu i kakva su iskustva?
    http://www.njuskalo.hr/index.php/uka.../slika/0#slike

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

nemam iskustva sa ovom sjedalicom
    ali me zanima da li misliš kupiti baš ovu na slici ili samo takvu?
    ako misliš kupiti baš ovu, ja ti je nikako ne bi preporučio.
    naime koliko vidim ova sjedalica na slici nema niti jastučiće na remenčićima niti jastučić koji dolazi među noge (pretpostavljam da je ovo rabljena sjedalica, a ako je upitna joj je i povijest ukoliko kupuješ preko interneta).

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Je ne znam koji je to model. Već 2006. (tad smo mi kupili prvu AS) nije bilo ovakvog modela za kupiti, pa je pitanje koliki joj je vijek trajanja.

A i nikad ne bi tako kupovala AS, šta znaš je li bila u sudaru ili ne, zadovoljava li norme... Drugo je kad kupuješ tu na Rodi, opet se nekako "znamo" međusobno .

iva2405 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

dobit ću je od prijateljice (dakle, što se sudara tiče, pouzdano znam da nisu imali sudar). Godište je 2005. To je još ok. I nije puno korištena. ono što me brine jest da li se daa dobro uglaviti? Frendica veli da, ali kad sam u subotu na rodinoj provjeri auto sjedalica vidjela koliko jako se treba zategnuti, tj. koliko čvrsta sjedalica treba biti, više u ništa nisam sigurna

tinkie winkie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Citiraj daddycool prvotno napisa

naime koliko vidim ova sjedalica na slici nema niti jastučiće na remenčićima niti jastučić koji dolazi među noge (pretpostavljam da je ovo rabljena sjedalica, a ako je upitna joj je i povijest ukoliko kupuješ preko interneta).
    ne mora biti rabljena, ja sam istu ovakvu gledala neki dan u Tintiliniću, iz kompleta trio CT01.... nema uopće jastučiće niti podmetače.... zbog čega sam je odmah prekrižila.
    Drugi model ima jastučiće, podmetače, čak i bazu, ali naravno 700 kn skuplji

Nika avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jedini problem koji se pojavljuje uz tu sjedalicu, al nema veze s njom , je kod vozila prekratak pojas.
    ona je nesto duza.

stoga, iva, isprobajte ju u autu.
    te ces rijesiti dilemu.

saška avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Ja sam za oboje koristila takvu (sličnu) iz 2003 g.. Moje je iskustvo: izvrsno se dala postaviti u auto (to moraš provjeriti), čvrsta, kvalitetna plastika, kvalitetne i izdržljive navlake. Jastučić koji ide između nogu bi trebala imati (pitaj kolegicu), na ramenima nisam ni ja imala. Ako je na poklon mislim da će ti biti u redu, samo se pobrini da ju naučiš dobro montirati.

klia avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Super sjedalica, kao i kolica na koja se stavlja.

iva2405 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

hvala na odgovorima!!!

iva2405 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

hvala na odgovorima!!!

ssss avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj tinkie winkie prvotno napisa
    Citiraj daddycool prvotno napisa

ne mora biti rabljena, ja sam istu ovakvu gledala neki dan u Tintiliniću, iz kompleta trio CT01.... nema uopće jastučiće niti podmetače.... zbog čega sam je odmah prekrižila.
    Drugi model ima jastučiće, podmetače, čak i bazu, ali naravno 700 kn skuplji
    Ja sam baš taj komplet kupila i isto nije bilo ničeg
    A što se tiče postavljanja valjda ovisi o autu-meni je remen čak i od Fiat punta dovoljno dug,ali mi se sjedalica često rasklimavi

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •